Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick ukrajinského střelce přinesl Neratovicím tři body


7

Neratovice na domácím stadionu přehrály Souš a podaly kvalitní výkon. Výsledkem byla jednoznačná výhra s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Neratovic

Neratovicím se po úvodním jarním kole postupně rozpadl tým. Přišla řada zranění a pokles formy byl znatelný. V současné době se ale řada neratovických opor dala dohromady a na výkonech je to znát. Neratovice zase straší soupeře a ukazují, že se s nimi musí počítat. Hostující tým Souše nemohl do zápasu nasadit absentující opory Nobsta s Bohatou a bylo to citelné oslabení.

 

Do utkání vletěli Neratovičtí jako rozjetá lokomotiva a hned ve 4. minutě se po špatném odkopu brankáře Pettíka trefil Ukrajinec Oleksandr Yaroshenko - 1:0. Domácí byli při chuti a Souš se musela bránit. Ukrajinský ofenzivní hráč byl při chuti. V 33. minutě přidal Yaroshenko druhý gól - 2:0.

 

Neratovice si vedení do konce první půle zkušeně pohlídaly. Souš se snažila, ale tentokrát dopředu nebyla tolik nebezpečná.

Neratovice zápas dotáhly do vítězného konce

Vstup do druhé půle vyšel lépe Souši. Hostující fotbalisté zlepšili pohyb a v kombinaci byli daleko přesnější než v prvním dějství. Obrana Neratovic ale pracovala dobře, navíc byla podpořena skvělým výkonem brankáře Dědka.

 

Žádná ze šancí Souše se nakonec neujala a tak se ke slovu přihlásili opět domácí, respektive střelec dne Oleksandr Yaroshenko, který dokonal v 76. minutě hattrick - 3:0. V české divizní soutěži nastoupil teprve ke svému třetímu zápasu a zaznamenal tak už čtyři branky. Jednoznačně ukázal jak velkým přínosem může být pro tým Neratovic v ofenzivě.

 

Neratovice zápas nakonec zvládly s čistým kontem, přesto že si v závěru Souš vytvořila několik velmi nadějných šancí volajících po gólu. Ale brankář Dědek nebezpečí zažehnal. Neratovice se výhrou přiblížily silnému středu tabulky. Souš se po zápase propadla na čtvrté místo divizní tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Václav Marhan - manažer: "Konečně jsme hráli v téměř kompletní sestavě. Využili jsme šance, Ukrajinec Yaroshenko zaznamenal hattrick. Ve druhé půli jsme si zápas hlídali. Souš měla pouze některé šance na konci. Po delší době to byl z naší strany klidný zápas."

FK Baník Most - Souš
Petr Černý - tajemník: "Zápas, do kterého jsme nastoupili bez dvou opor, nám nevyšel. V první půli jsme inkasovali smolný gól. Zjevně nám nevyhovují sobotní ranní začátky zápasů. Ve druhé půli přišlo z naši strany zlepšení, ale k ničemu to nevedlo."



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - V. Regner [-] , V. Vorasický [-] (35. L. Stýblo [-] ) , J. Pajkrt [-] - M. Rejman [-] (78. M. Barták [-] ) , R. Kokoška [-] (85. L. Novák [-] ) , D. Duch [-] , O. Yaroshenko [-] - J. Moravec [-] (74. P. Kalabiška [-] ) , J. Kozák [-] (64. J. Malák [-] ) - T. Chlumecký [-]

FK Baník Most - Souš
F. Pettík [-] - K. Christof [-] , T. Karlovec [-] (61. D. Nobst [-] ) , P. Vávra [-] (61. P. Hlaváček [-] ) , B. Hudec [-] , D. Chodora [-] , J. Zápotocký [-] , D. Matyáš [-] , M. Prokop [-] , V. Pátek [-] , V. Popelka [-]

ŽK: 43. J. Kozák , 81. J. Malák - 88. D. Matyáš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Teuber Ivan - MÍČ Vojtěch, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra hostů

"Souš je momentálně v pohodě, na hřišti v Neratovicích šťastně vyhraje."

Tip: výhra hostů