4:1
(2:0)
82. M. Verner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 13:30

22.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš díky skvělé produktivitě zápas o šest bodů zvládla


Branky


36. V. Stibora , 44. P. Macháček (p.) , 55. P. Macháček , 72. V. Stibora - 82. M. Verner (p.)
8

Tento zápas měl hodně napovědět o sestupové tajence a o tom, jestli Tatran Rkovník ještě výrazněji promluví do boje o záchranu. Libiš zápas zvládla lépe, inkasovala až v závěru z penalty a brala tři důležité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý gól Libiše těsně před poločasem zlomil Rakovník

Veledůležitý souboj pro oba týmy začal zajímavě. Začátek patřil jednoznačně hostům, kteří se usadili na útočné polovině a tlačili domácí. Po špatném odkopu brankáře Brožka se k míči dostal Novák a střelou z velké vzdálenosti trefil jen tyč opuštěné domácí branky. O pár chvil později mohlo být s domácími ještě hůř. K centru se dostal aktivní Nigerijec Kingsley Omovie, našel Nesládka, který se ale neprosadil. 

 

Domácí se dostali k první vážnější šanci v 36. minutě a hned skončila gólem. Po standartní situaci se ve skrumáži nejlépe orientoval Vladimír Stibora a poslal Libiš do vedení. Výkon domácích se najednou jako máznutím kouzelného proutku začal zvedat. Zlomovým momentem byla 44. minuta utkání. V pokutovém území Rakovníka došlo k faulu, kterého se dopustil Petr Vecka a Pavel Macháček nařizenou penaltu proměnil - 2:0.

 

 

Rakovník se snažil, ale domácí Libiš si výhru vzít nenechala

Rakovník vstupoval do druhé půle s odhodláním, že se pokusí se zápasem ještě něco udělat. Naděje hostů na nějaký bodový zisk definitivně pohřbil v 55. minutě Pavel Macháček, který se prosadil po rohovém kopu a zvýšil už na 3:0. Dále se pokračovalo spíše ve středu hřiště. Libiš si vedení zkušeně hlídala a Rakovník se ne a ne prosadit. Stále narážel na skvělě chytajícího brankáře Michala Brožka. 

 

V 72. minutě se po rychlém brejku trefil Vladimír Stibora a zaznamenal tak svůj druhý gól v utkání. Hosté se přeci jen prosadili v 82. minutě. Čestný úspěch si zapsal Miroslav Verner proměněnou penaltou.

 

Rakovník tak nakonec zápas nezvládl zejména kvůli špatné produktivitě. Domácí Libiš se dostala do vedení a to už nepustila. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (80. P. Dobrovolný [-] ) , P. Tylšar [-] , T. Stejskal [-] (58. P. Macháč [-] ) , P. Macháček [-] , M. Šobr [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] (85. M. Hrnčíř [-] ) , L. Bíba [-] , T. Kvída [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - D. Novák [-] (80. Y. Kutafin [-] ) , V. Hradecký [-] (63. T. Rothe [-] ) , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , P. Kučera [-] (73. M. Ryška [-] ) , A. Nesládek [-] (67. L. Dolák [-] ) , M. Verner [-] , L. Černý [-] , K. Omovie [-] , A. Vrána [-] (73. P. Junek [-] )

ŽK: 32. T. Kvída , 38. T. Stejskal - 57. V. Hradecký .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Šmat David - AUBRECHT Jan, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Lukáš Sejkora
Tip experta: remíza

"Záchranářský duel. Bude to velmi vyrovnané, rozhodnou penalty."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích