V. Laušman 45. (p.)
J. Kabele 76.
V. Laušman 90. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Hostouně doma nezaváhal a uhájil první příčku


Branky


45. V. Laušman (p.) , 76. J. Kabele , 90. V. Laušman (p.) - 15. V. Regner
9

Neratovice podaly velmi kvalitní výkon na hřišti lídra tabulky, na body to však nestačilo. Hostouň přežila šance hostů a sama trestala. Hosté dohrávali v devíti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Neratovicím, ale vedení do poločasu neudržely

Hostující tým si byl zcela jistě vědom kvalit domácí ofenzivní hry a do utkání vstoupil v hlubším bloku. Velmi dobře organizovaná obrana nedávala Hostouni mnoho šancí na zakončení. Neratovičtí naopak stále častěji hrozili ze standartních situací. Po jedné z nich se dostali do vedení, když míč trefil Vít Regner - 0:1.

 

Domácí to ale nepoložilo, vystupňovali svoji aktivitu a hnali se za vyrovnáním. Žádná ze šancí se však neuchytila. Nutno říct, že i Neratovičtí si své příležitosti vytvořili a brankář Kudrna se musel ohánět.

 

Branka padla až v samém závěru poločasu. Byl totiž nařízen pokutový kop ve prospěch Hostouně za faul ve vápně. K míči se postavil zkušený střelec Václav Laušman a vyrovnal na 1:1.

Druhá půle vyzněla pro Hostouň

Vstup do druhého poločasu vyšel Neratovicím a tady se dost možná zápas lámal. Svoji obrovskou šanci hosté zahodili a to je i psychicky srazilo dolů. Hostouni naopak postupem času rostla křídla a dostávala zápas stále více pod svoji kontrolu. V 76. minutě vstřelil vedoucí gól domácích Jiří Kabele, když zkušeně obstřelil brankáře Dědka. V těchto chvílích byli domácí lepším týmem na trávníku.

 

O čtyři minuty později navíc neratovický Vít Regner dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. V 90. minutě ho navíc napodobil spoluhráč Tomáš Chlumecký, který ale za hrubé nesportovní chování viděl červenou kartu přímo.

 

V poslední minutě pečetil vítězství domácího týmu penaltový král dne Laušman a Hostouň tak vyhrála 3:1 a drží se na prvním místě divizní tabulky. Neratovice naopak body ztratily a propadly se na šestou příčku.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí mužstva: "Neratovice na nás byly výborně připravené. Hráli z kompaktního bloku a hrozily ze standartek. Po jedné z nich vstřelili gól. Nás se do poločasu povedlo vyrovnat zásluhou penalty Laušmana. Druhá půle byla v našem podání lepší. Přežili jsme tutovku soupeře a dali druhý gól. Za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát."

FK Neratovice-Byškovice
Václav Marhan - vedoucí mužstva: "Vyhraný zápas jsme si prohráli sami. Nejsme schopni dát gól ani z vyložených šancí. Za stavu 1:1 zkraje druhé půle jsme nedali tutovku. V prvním poločase jsme byli lepší než Hostouň, druhý už byl vyrovnanější. Smutný zápas pro nás."



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - Š. Hájek [-] , L. Vegricht [-] (79. O. Křižka [-] ) , K. Kulhavý [-] , T. Marek [-] , M. Vojtěšek [-] (57. J. Kabele [-] ) , V. Laušman [-] (90. D. Věchtík [-] ) , K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] , V. Regner [-] - M. Rejman [-] , R. Kokoška [-] , M. Barták [-] (73. L. Novák [-] ) - J. Moravec [-] (78. S. Hrechko [-] ) - R. Šulc [-] , L. Stýblo [-] , D. Duch [-]

ŽK: 17. R. Dosoudil , 23. P. Trapp , 37. L. Vegricht , 45. V. Kudrna , 55. T. Marek - 28. J. Moravec , 31. V. Regner , 86. L. Dědek . ČK: 80. V. Regner , 90. T. Chlumecký .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠTEFAN Michal, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: výhra domácích

"Hostouň rozhodně nečeká jednoduché utkání. Přesto si myslím, že Neratovice porazí a zůstanou na prvním místě."

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza