M. Boček 41. (p.)
M. Boček 45.
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutov vydřel na domácím hřišti vítězství


Branky


41. M. Boček (p.) , 45. M. Boček - 11. J. Kamlach
10

Zápas měl zajímavý průběh hlavně v prvním poločase, kde padly tři branky. Ostrá se dostala zaslouženě do vedení, ale fotbalisté Chomutova vývoj otočili a připsali si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Ostré a hektický závěr poločasu

Hostující celek začal utkání velmi dobře a určoval tempo hry. Domácí se příliš do kombinace nedostávali. V 11. minutě se míč po dlouhém vhazování, který smolně tečoval Gedeon dostal až k volnému Janu Kamlachovi, který poslal hosty do vedení - 0:1. Nutno řici, že průběh utkání ovlivňoval velmi silný vítr, se kterým museli fotbalisté bojovat. Ostrá pokračovala v aktivním výkonu, na domácích se lehce projevovala nerozehranost a nervozita. Ovšem chomutovští se začali osmělovat a dostávat do hry. 

 

Závěr poločasu byl velmi zajímavý a přinesl, jak se později ukázalo, hlavní dějový zvrat v zápase. Nejprve ve 41. minutě si šikovně před brankářem posunul míč Martin Boček a byla nařízena penalta, kterou sám faulovaný bezpečně proměnil - 1:1. To ale nebylo ze strany domacách vše. Těsně před odchodem do kabin Chomutov zahrával rohový kop, brankář Keller chyboval při výběhu z branky a pro zkušeného Bočka nebylo těžké vstřelit svůj druhý gól v utkání.

Ostrá marně dobývala chomutovskou obranu

Druhý poločas už neměl tak strhující průběh a bylo jasné o co oběma týmům především jde. Domácí Chomutov se snažil udržet jednobrankový náskok a dopředu se příliš nehnal, naopak Ostrá se snažila o vyrovanání. Snaha jim upřít rozhodně nešla, ale chyběl nějaký moment překvapení, který by roztrhal dobře zformovanou obranu Chomutova.

 

To se nakonec nepodařilo. Hosté byli sice opticky lepší, ale bez výraznější šance. Chomutov už neinkasoval, připsal si velmi cenné vítězství a posunul se blíže středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Chomutov
Radek Zaťko - jednatel: "S výsledkem určitě spokojeni jsme. Po obdrženém gólu z nás postupem času spadla nervozita a dokázali jsme otočit vývoj utkání. Soupeř nás ve druhém poločase místy přehrával a více držel balón, ale my jsme pracovali v obraně velmi dobře a zvládli jsme to."

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli jsme velmi aktivní. Vstřelili jsme branku a prvních 30 minut jsme kontrolovali hru. Konec první půle nám ale hrubě nevyšel, a soupeř se díky penaltě a rohovému kopu dostal do vedení, které už udržel. Naše snaha ve druhé půli byla marná."



Sestavy


FC Chomutov
R. Švejda [-] - P. Gedeon [-] , L. Svoboda [-] , M. Klimeš [-] , T. Kunart [-] , T. Janošík [-] (79. T. Svoboda [-] ) , D. Hána [-] , V. Kubík [-] , J. Hyneš [-] (64. F. Turek [-] ) , R. Příhonský [-] , M. Boček [-]

Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - J. Kamlach [-] (68. J. Řezníček [-] ) , D. Poběrežský [-] , B. Tvrzník [-] (88. V. Pečínka [-] ) , M. Hošťálek [-] , D. Hudec [-] , P. Vobořil [-] , K. Mareš [-] (68. T. Petr [-] ) , J. Knobloch [-] , M. Bodlák [-] , M. Horák [-]

ŽK: 37. M. Boček , 47. D. Hána - 40. B. Tvrzník , 84. M. Bodlák , 84. M. Hošťálek .
Místo: Chomutov tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - HANOUSEK Karel, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

Ostrá vstřelila na podzim na venkovních hřištích pouhé 3 góly. Na úvod jara je čeká těžký duel v Chomutově a myslím, že odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích