Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov stále zkouší atakovat příčky zaručující postup


Branky


5

Strážov - tým, který nadále útočí na nejvyšší příčky tabulky přivítal rezervu Mochtína, která v tomto zápase měla problémy se sestavou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase viděli diváci pouze jednu branku

Domácí fotbalisté byli favoritem tohoto duelu a svoji roli naplnili jednoznačně. Měli více ze hry i řadu příležitostí skorovat, vyhráli zaslouženě. Hosté měli potíže se sestavou, odehráli zápas v 11 lidech bez střídání, ale sehráli s domácím favoritem sympatickou partii. Rozhodně jen nebetonovali, při každé vhodné příležitosti též zaútočili.

       Střelcem utkání se stal domácí Tomáš Linkeš (hrával i za Domažlice a v Německu), který se poprvé prosadil již v 6.minutě - 1:0. Mochtín měl šanci na vyrovnání v 17.min., kdy Stano Jarabica parádně prošel domácí obranou, ale z úhlu mířil jen těsně vedle dom. brány. Do přestávky pak měli více míč na kopačkách domácí hráči, měli i šance, ale pozorného "Kodyho" v  bráně již nepřekonali. 

Podařilo se jim to až ve II.poločase, kdy po zbytečných ztrátách hostujících hráčů šli domácí  do přečíslení a pohotový Linkeš zařizoval goly. Trefil se postupně v 61., 64. a 79.minutě, na konečných 4:1 snižoval čestným golem  Jan Žiak v poslední minutě utkání z VPK. Přízemní střelou kolem zdi ze 20 m se trefil přesně k tyči, mile svým zakončením překvapil nejen své spoluhráče, ale i sebe.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
D. Šít [-] - M. Štancl [-] (85. M. Frous [-] ) , J. Hosnedl [-] - M. Chaluš [-] , D. Kološ [-] (75. T. Strnad [-] ) , L. Soušek [-] , J. Vališ [-] (80. M. Plíhal [-] ) - Z. Toman [-] , T. Linkeš [-] - J. Flodr [-] (46. O. Uruba [-] ) , J. Michel [-] (68. J. Franc [-] )

TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - J. Žiak [-] , J. Pavlík [-] , M. Blahník [-] , V. Bouzek [-] , T. Vlk [-] , S. Jarabica [-] , J. Peleška [-] , J. Podráský [-] , J. Křivánek [-] , S. Strejc [-]

ŽK: 54. J. Vališ , 71. J. Hosnedl - 87. S. Jarabica .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAČÍREK František - PRESL Milan (N), ŠVÁTORA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Jonáš Bartoš - Nezamyslice
Tip experta: výhra domácích

Mochtínskému béčku se nedaří a nepřekvapí ani svého aktuálního soupeře. Strážov naopak jarem frčí v naprosté pohodě a vyhrál už pět zápasů po sobě. Zvládne i nejbližší souboj a dál bude dotírat na Bolešiny i Měcholupy.

Tip: výhra domácích