Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor udržel Kostelec na uzdě a zajistil si titul, jeho perfektní jarní stíhací jízda na Částkov tak nakonec byla úspěšná


Branky


0

Druhé ze dvou utkání, ve kterých se na dálku rozhodovala o titulu. Částkov a Bor sice měli před utkáním oba stejný počet bodů, ale výhodu měl Bor, který měl při případné výhře za tři body titul v kapse. Nečékala ho však snadná práce, protože na jeho hřiště přijel nepříjemný Kostelec, který umí nejlépe zahrát právě proti favoritům. Avšak zkušený Bor věděl, jak proti němu má hrát a disciplinovaně plnil to, co měl. Utkání si perfektně pohlídal a po perfektních jarních výkonech tak ukořistil vytoužený titul a postup k tomu. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): Myslím si, že od první minuty bylo jasně patrné, že si jdeme za vítězstvím a dařilo se nám. Po tom prvním poločase jsme sice přestali úplně hrát, nevím, čím to bylo, co přesně nás svazovalo, jestli nervozita, nebo počasí, ale spíš si myslím, že už nikdo moc nemyslel na ten fotbal, ale všichni spíš už na ty oslavy. Chtěl bych závěrem jen pochválit všechny hráče, protože si myslím, že jsme měli nejkvalitnější kádr v celém okrese a společně jsme to potvrdili. Myslím, že prohrát je jednou za sezónu, to je unikát.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): My jsme doplatili na to, že jsme se Boru báli. Věděli jsme sice, že s nimi musíme hrát fotbal, ale zkrátka jsme z nich měli obrovský respekt a Bor se dostal do tříbrankového vedení. Ve druhé půli už to bylo lepší, hráli jsme fotbal, ale už to bylo o něčem jiném, protože i Bor kvůli počasí nehrál tak dobře, jako v první půli.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - F. Pták [-] , L. Zeman [-] , J. Pajer [-] , J. Zeman [-] - P. Zeman [-] , T. Janků [-] , J. Andrle [-] , J. Pokorný [-] - D. Jutka [-] , J. Blažek [-]

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Netrh [-] , L. Florián [-] , P. Masař [-] , L. Touš [-] - R. Kozák [-] , D. Kertys [-] , J. Pešík [-] , M. Hakel [-] - J. Jamriška [-] , L. Honzík [-]

ŽK: 13. J. Jamriška , 27. L. Honzík , 53. P. Masař . ČK: 68. L. Honzík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.