2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání druhého s prvním zajistilo zdramatizování konce sezóny v boji o titul, Částkov našel v Boru prvního letošního přemožitele


Branky


0

Jasný šlágr kola. Souboj druhého s prvním, souboj, který prozatím rozhodl o tom, jak budou vypadat závěrečné boje o titul. O tom, zda Částkov nabere na Bor už sedmibodový náskok a bude vymalováno, nebo se Bor dostane do těsného, jednobodového, závěsu za lídra a konec bude ještě velmi napínavý, a nebo okoli mezi tím. A pro nezaujatého diáka to skončilo nejlépe, jak mohlo. Částkov se sice dostal brzy do vedení, ale Bor dokázal zápas otočit ve svůj prospěch. V současné chvíli jsou tak Borští o bod za Částkovem, který nesmí jedinkrát klopýtnout, jinak může o svůj titul snadno přijít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi opatrně. Oba celky věděli, že první branka může nakonec rozhodnout o celém utkání a tak se snažily, co nejvíce semknout své obrany a nepouštět soupeře nadostřel. Utkání však bylo velmi atraktivní i bez větších šancí, díky skvěle zajištěným obranám. Obě mužstva se totiž mohla pyšnit skvělou kombinací, technikou a samozřejmě kvalitou. Utkání se dlouho sice odehrávalo pouze ve středu hřiště, ale i tam se zkrátka bylo na co dívat. Skóre však i tak už kolem dvacáté minuty otevřel Částkov, který se tak dostal do vedení. To ho mohlo posadit na koně, protože soupeř v tuto chvíli tahal za slabší konec a nebyl ve snadné pozici. Toho Částkov dokázal využít a snažil se hrát, co nejlépe v defenzivě. Bor Částkov sice přehrával, ale nedostával se k větším šancím. Konec poločasu ale hosté chybně vypustili už trochu dříve a na to doplatili. Skvěle toho využil, v celém utkání výborný, Pokorný a gólem do šaten vrátil svůj tým do hry. 

I ve druhé polovině byl poté aktivnější sebevědomější Bor, který Částkov trpáil především po levé straně záslohou dua Pokorný-Pajer. Dlouho se ale díky skvělé defenzivě hostů hrálo stále vyrovnaně. O bodech nakonec rozhodla až poslední desetiminutovka. Bor v tu chvíli delší dobu kombinoval pře šestnátkou hostů a už byl na dostřel. Poté se míč dostal ulicí k Marcelu Hocmannovi a tan neměl problém s tím, rozhodnout o vítězstív svého celku. Bor už celkem v poklidu doprovodil utkání k vítěznému konci a nyní může slavit tři body, ale především cenný skalp, který ho vrátil do boje o titul. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): My jsme byli na dnešní utkání velice motivovaní. Sice jsme už brzy prohrávali, ale poté jsme zabrali, jako tým jsme se semkli a dokázali jsme utkání otočit. Za skalp tohoto soupeře jsme nesmírně vděční a já chci poděkovat všem klukům, kteří se na tom vítězství podíleli. Nechali tam vše a dokázali to otočit. Věřím, že Částkov ještě alespoň jednou klopýtne a my ještě do boje o titul zasáhneme.




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - F. Pták [-] , M. Buben [-] , J. Pajer [-] , J. Zeman [-] - J. Andrle [-] , T. Janků [-] , J. Pokorný [-] , M. Hocmann [-] , L. Zeman [-] - D. Jutka [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.