2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherný zápas skončil těsným vítězstvím Plané


Branky


18. F. Peklo , 34. F. Peklo , 63. J. Pešta
0

V rámci jedenadvacátého kola na sebe narazila družstva Sokolu Stráž a FK Plané. Oba týmy se na tento zápas skvěle připravily a podle toho to také vypadalo na hřišti. Utkání bylo vyrovnané a oba celky sehrály oprvadu velmi pohledný zápas. Nakonci ale mohl být šťasntý pouze jeden a to byla po kuriózní trefě Pešty Planá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se se týmy chvíli pouze oťukávaly, v porovnání s tím, co přišlo chvíli poté, ale když se seznámily, jak se sebou, tak terénem a podobně, tak jim nestálo nic v cestě, aby odehrály jeden z nejpohlednějších zápasů kola a zároveň velmi vyrovnaný. Avšak více štěstí měla v první fázi utkání Planá, když chvíli před uplynutím první dvacetiminutovky skŕoval Peklo a tentýž hráč poté také asi po dalších dvaceti minutách, zvýšil ještě na 2:0 por Planou. Tento stav už si bohužel pro domácí hosté do konce první půle udrželi. Pro Stráž to byla obrovská škoda, kdyby bývala využila některé ze svých šancí mohlo být vše na konci utkání jinak. 


Ve druhé půli pochopitelně Stráž ještě více zabarala a hosté se museli soustředit více v defenzivní činnosti. Ale Stráž poté dokázala vyprodukovat jednu kvalitně sehranou kombinaci, po níž pohodlně snížila a byla s hosty, avšak na malou chvíli, opět v kontaktu. S tím si ale hlavu domácí útočníci nedělali. Při rozehrávce po inkasování Peklo pouze přistrčil balón svému ofenzivnímu kolegovy, Josefu Peštovi, a ten bez přemýšlení vystřelil. Balón trefil úplně přesně, o kousek přeletěl brakáře a pak si to namířil skoro do růžku jeho svatyně. Na tuto kuriozitu Planá ještě odpověď našla, když se o chvíli déle dostala opět do kontaktu s Planou, ale více už ji štěstí nepřálo. Planá tak po těsné výhře bere tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): První poločas jsme celý prospali a soupeř nás doslova drtil. v druhé půli už jsme ovšem opět předváděli dobrý fotbal. Musím ocenit především gól hostujícího celku na 3:1, který byl opravdu jeden z nejpovedenějších letošního ročníku.

FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): Byl to nádherný výkon, jak od od domácích, tak od nás. Myslím, že od nás vůbec nejlepší, který jsme letos předvedli.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - M. Andrle [-] , M. Lapský [-] , O. Pták [-] , M. Gesl [-] - L. Koubek [-] , F. Veselý [-] , M. Novotný [-] , V. Borys [-] - K. Pták [-] , D. Vitoň [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Bernas [-] , F. Šatra [-] , L. Švejda [-] , D. Sovka [-] - T. Tonka [-] , T. Vomáčka [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] - F. Peklo [-] , J. Pešta [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.