4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec přečkal strážskou smršť v první půli, pak dominoval a rozhodl utkání


Branky


0

Asi největší šlágr dvacátého kola tachovského okresu čekali na domácí půdě kostelečtí diváci, kam přijeli bojovat o body hráči třetí Stráže. Sokolský souboj odstartovali lépe hosté, ale domácí jejich tlak dokázali skvěle přestát a frustrovaného soupeře, jehož veškeré šance pokryl brankář Jamriška, ve druhé půli přehráli. Třemi zásahy pak nakonec dokázali vývoj utkání jasně strhnout na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle naskočili aktivněji hosté, kteří si vytvářeli a mnoho šancí. Brzy se také dostali do vedení, ale Hakel svým zásahem opět srovnal krok a tak hosté ze své velké převahy moc nevytěžili. Navíc do druhého poločasu zároveň odcházeli značně poznamenaní svou střeleckou impotencí, poté, co brankář Jamriška naporsto perfektně vykryl téměř všechny jejich pokusy.

 

Ve druhé půli tak hráli zcela odlišné týmy. Stráž se nedokázala už tak dobře rozehrát a toho využil Kostelec. Domácí si však narozdíl od soupeře ve střelecké disciplíně veli briliantně. Jejich gólovou parádu nejprve započal vítěznou brankou z penalty Honzík a tentýž hráč také definitivně srazil Stráž do kolen druhým zásahem. V závěru už pouze korigoval na 4:1 Hakel. Tři body tak zůstávají v Kostelci, který se tak dotáhl blíže špici tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Bylo to utkání dvou poločasů. V tom prvním dominovali hosté, kteří byli posíleni a vytvářeli si obrovské šance. My za první půli musíme poděkovat našemu brankáři. Ve druhé půli už jsme ale byli lepší my. Byli jsme rychlejší a tvrdší a hlavně jsme proměňovali šance. S utkáním jsme naprosto spokojeni.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): My jsme si zápas prohráli již v prvním poločase, protože to, co nedáme je až děsivé. Druhý poločas byli domácí bojovnějším týmem a zápas otočili.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Netrh [-] , L. Florián [-] , P. Masař [-] , L. Touš [-] - J. Soustružník [-] , L. Honzík [-] , D. Kertys [-] , J. Pešík [-] - J. Jamriška [-] , M. Hakel [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - J. Klinka [-] , V. Svoboda [-] , O. Pták [-] , L. Koubek [-] - M. Lapský [-] , K. Pták [-] , F. Veselý [-] , V. Borys [-] - M. Jedlička [-] , D. Vitoň [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.