3:1
(2:1)
32. T. Pecka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma vítězně


Branky


12

Fotbalisté Rokytnice dokázali na svém hřišti porazit Výčapy v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na  půdu Rokytnice přijely fotbalisté Výčapů  kteří chtěli odčinit domácí prohru z Blatnicí. Také Rokytnice v minulém kole proprohrála a to dokonce výsledkem 4:0. Na podzim se radovaly  Výčapy po  výhře 4:1. Minulý týden Rokytnice po třech jarních výhrách poprvé padla. 

Herně lepším týmem byli domácí, ale na branku si museli diváci počkat. Vyběhnutého gólmana Trojana se snažil obstřelit Štork, avšak k rozvlnění sítě scházely centimetry. Po chvíli se již síť rozvlnila, naneštěstí domácích to byla ale z Herbrychova pokusu pouze síť boční. Ve 32. minutě již branka přišla. Po centru a zmatcích ve vápně domácích se dostal k míči výčapský Pecka a otevřel skóre utkání. Vedení dlouho nevydrželo, o tři minuty později se sám na gólmana řítil Vahil’a a vyrovnal. Rokytnice se hnala za dalším gólem, do svého soupeře bušila. Ferklova střela byla vyhlavičkována z čáry a po chvíli se rokytničtí fanoušci mohli veselit. Ve 43. minutě se prosadil Štefánek, který zaznamenal svoji pátou branku na jaře.

 

Domácí si výhru pohlídali

Domácí byli i ve druhé půli lepším týmem, Výčapy se nedostaly do větší šance. Od 63. minuty navíc museli hosté hrát bez vyloučeného Matouška, který musel předčasně pod sprchu za nadávky rozhodčímu. Rokytnice se snažila vstřelit další gól, ale nedařilo se. Jednou zazněla tyč, další pokusy končily v gólmanových rukavicích. Nakonec se podařilo třetí branku vstřelit. Postaral se o ni šestnáctiletý Michal Bartejs, který před gólmanem v klidu zakončil. Tři body tak tyči v Rokytnici nad Rokytnou po výhře 3:1.



Ohlasy k zápasu


Herně lepším týmem byli domácí, ale na branku si museli diváci počkat. Domácí byli i ve druhé půli lepším týmem, Výčapy se nedostaly do větší šance. Zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , J. Bartejs [-] (65. J. Syrový [-] ) , T. Zsihovics [-] , L. Hakl [-] , A. Štefánek [-] , J. Herbrych [-] (83. D. Kašiár [-] ) , M. Vahila [-] , M. Štork [-] (72. M. Bartejs [-] ) , D. Jičínský [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] (79. L. Loucký [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (68. L. Kašpárek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] (46. R. Macek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 10. T. Pecka , 74. T. Matoušek . ČK: 63. D. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Vahila .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra domácích

Bojovný zápas, ve kterém zvítězí domácí Rokytnice.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích