Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra Třemešné nehrála špatně, dokonce se dostala rychle do vedení, ale ani tak jim to na body nestačilo


Branky


0

Jiskra Třemešné je letos jednoznaačně nejhorším týmem soutěže a odborníci vedou spekulace o tom, zda si vůbec letos ještě alespoň jednou dokáže sáhnout na body. Tentokrát k tomu neměla daleko. Výsledkově to tak možná nevypadá, ale ve hře byla Kšicím poměrně vyrovnaným soupeřem a nevedla si vůbe zle. Ale bohužel pro ni, ani tak ji to nestačilo a tak si akorát upevnila svou pozici, tedy poslední čtrnácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ještě ani pořádně nezačalo a sudí už nařizoval po faulu ve vápně Kšic první pokutový kop. Domácí útočník Kůst ho skvěle zužitkoval a dostal tak svůj tým do rychlého vedení. Avšak to jim dlouho nevydrželo, už v desáté minutě Kšice vyrovnávaly a o chvíli déle už se dostali do vedení, které už do konce utkání nepustili. Než se však utkání překlenulo do druhé části, vsítili hosté ještě dvě branky a vedli už poměrně jasně 4:1.


Ve druhé půli však hosty ještě výrazněji zužovala nepřesná kombinace a nedokázali se prodrat až k brance soupeře. To domácí si se hrou ve středu hřiště neděali hlavu a zálohu ze hry úplně vyřadili. Snažili se totiž raději vše nakopávat do útoku a brzy to přineslo své ovoce, když se Kůst trefil podruhé. Hosté však dokázali rychle zareagovat a zasadili hostům definitivní, posledí ránu. Vedení 5:2 už si pak uhájili až do konce utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jaroslav Toman (Jiskra Třemešné): Ono gólově to možná vypadá, že nás přejeli, ale herně to byl vyrovnaný zápas. Bylo to akorát o tom, že měli více štěstí a dávali góly. Takže jsem poměrně spokojený, alespoň z naší hry, která výjimečně nebyla tak špatná.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Jeli jsme sem pro tři body a to jsme si splnili. Byla to naše povinnost. Utkání bylo uspořádaný, domácí nakopávali většinou dlouhé balóny za obránce a snažili se nás tam přehrát. Nám se nedařila kombinační hra. Spíš jsme se o ni jen pokoušeli, ale i tak jsme měli více ze hry. Byli jsme lepší, ale nebylo to úplně ideální.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Černý [-] , L. Slavík [-] , M. Šmehyl [-] , L. Kubena [-] - J. Šmehyl [-] , M. Malich [-] , L. Černý [-] , V. Fatura [-] - J. Kůst [-] , R. Turek [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , L. Kudlík [-] , P. Kasal [-] - L. Dýdek [-] , I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , M. Volf [-]

ŽK: 35. I. Šetlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.