L. Netrh 83.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po skvělém výkonu v Částkově, padl Kostelec na domácí půdě s Kšicemi


Branky


83. L. Netrh - 71. L. Dýdek
0

Na hřiště obávaného soupeře, obávaného však především proti výrazným favoritům, dorazili Kšice. Kostelec se v minulém kole blýskl briliantním výkonem v Částkově, když o své vítězství přišel v samotném závěru. Kšice zase prohrály doma se Stráží 1:4 a moc dobře rozehraní tedy nebyly. Kostelec byl navíc zvýhodněn domácí půdou, a i proto byl pasován na favorita. V bláznivém a nepříliš pohledném utkání však nakonec došlo až na penalty, ve kterých přesnější Kostelec zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se toho vlastně moc neudálo. Oba celky hráli velmi zmateně a zbrkle. Hra po zemi a kombinace se jim už od počátku nedařily, a tak se z utkání stala nakopávací "fraška". Tento typ hry nenabízel žádnou podívanou nejen ve středu hřiště, ale ani u branek a do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu.

 

Ve druhé půli se pokračovalo v podobném duchu, ale poté se domácí ve vlastním vápně dopustili zbytečného faulu a hosté se z následně odpískané penalty dostali do vedení. Kostelec musel poté tedy nastartovat na vyšší úroveň, a i když sem u to příliš nevydařilo, vyrovnávající branku z toho přeci jen vytěžil, když ve třiaosmdesáté minutě skóroval Ladislav Netrh. Poté už přišel čas na penalty.

 

Pokutové kopy byli jednoznačené Zatímco domácí dokázali všechny umístit do sítě branky, hosté dva ze svých čtyř pokusů promarnili. A díky tomu mohl Kostelec oslavovat druhý získaný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Z naší strany to byla hrůza. Nepovedlo se nám dát balón na zem, byla to v našem podání jenom nakopávaná. Vše létalo vzduchem a málo jsme kombinovali. My jsme zkrátka přijali herní styl soupeře, minulý týden v Částkově jsme hráli proti kvalitnějšímu soupeři, a když jsme se přizpůsobili jemu, vypadalo to zkrátka jinak. Dnes to zkrátka vůbec nebyl pěkný zápas.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Utkání probíhalo spíše ve středu hřiště, bylo chudé nejen na góly, ale i na šance. My jsme dali gól jen z penalty, ze hry ne. Ale jsme spokojeni, chtěli jsme dosáhnout především na body a to jsme si splnili.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Touš [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Florián [-] - R. Kozák [-] , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , D. Kertys [-] - M. Hakel [-] , J. Jamriška [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , L. Kudlík [-] , P. Kasal [-] - L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - M. Volf [-] , K. Dýdek [-]

ŽK: 53. J. Jamriška , 62. L. Florián , 87. R. Průcha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.