V. Bence 58.
1:2
(0:2)
3. Z. Peňáz (p.)
5. B. Sláma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji záložních mužstev bylo úspěšnější to žďárské


Branky


58. V. Bence - 3. Z. Peňáz (p.) , 5. B. Sláma
18

Nepovedený začátek zápasu třebíčští doháněli marně. Tři body si odváží favorizovaný Žďár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po pěti minutách svítilo na tabuli hrůzostrašné skóre 0:2

 K utkání hosté odjížděli ve složité situaci, kdy jim z různých důvodů (zranění, přijímací zkoušky atd.), chybělo hned několik hráčů. Do hry tak musel nedoléčený Musil, který má již delší dobu problémy se stehenním svalem. Na lavici náhradníků pak byl pouze dorostenec Klement. Přesto do utkání vstoupili velmi odhodlaně a hned od začátku zatlačili soupeře povedenými kombinacemi. To se vyplatilo hned ve 3. minutě, kdy dostal do pokutového území přihrávku Potocký a v jasné gólové šanci byl faulován. K penaltě se postavil úspěšný exekutor z minulého kola Z.Peňáz a i tentokrát s přehledem proměnil – 0:1. Už o dvě minuty později bylo hostům ještě veseleji, když v 5. minutě po milimetrové přihrávce Potockého, zvýšil nekompromisně B.Sláma – 0:2. I nadále žďárští pokračovali ve velkém tlaku a každý jejich útok byl pro soupeře velkou hrozbou. Do další obrovské šance se dostal ve 25. minutě Růžička, který nikým neatakován naskočil na centr, ale netrefil odkrytou branku. Soupeř z Třebíče se v první půli dostával na útočnou polovinu pouze sporadicky a většinou po hostujících chybách. Jednou z nich byla nepřesná přihrávka od Tomáš Janů, kdy poslal míč přímo na nohu domácího útočníka, který postupoval sám na Sáblíka, ten však jeho střelu skvěle zlikvidoval. Do další šance se hosté dostali ve 32. minutě, ale L.Sláma již neměl čas přesněji zakončit. Ve 40. minutě poslal nádherný centr Machatka, přímo na hlavu Z.Peňáze, jeho gól však nebyl uznán pro ofsajd.

Třebíčští přidali, na vyrovnání jim to ale nestačilo

Do druhé půle hosté nastoupili s cílem co nejrychleji přidat třetí gól a zápas tak definitivně rozhodnout. Opak byl ovšem pravdou. Soupeř od začátku druhé půle zatlačil hosty na jejich polovinu a začal je přehrávat jejich vlastními zbraněmi z první půle – pohybem, přesnými centry a povedenými kombinacemi. Od začátku tak hosté čelili poměrně velkému tlaku, ze kterého se začali postupně po deseti minutách druhé půle dostávat. Paradoxně ve chvíli kdy se opět začali dostávat do hry, po nedorozumění dvojice Růžička, Sáblík, dostali v 58.minutě branku zásluhou Vojtěcha Bence – 1:2. Po té se již hrál vyrovnanější fotbal, i když Třebíč měla v některých pasážích mírně navrch. Přesto se několikrát dostali do dobrých šancí i hosté, kdy především po centrech, měl domácí brankář spoustu práce. Své mužstvo tak několikrát výborně podržel především při šancích L.Slámy, Janů a B.Slámy. V úplném závěru zápasu se ještě po nepřesné přihrávce hostující obrany dostal soupeř do velké šance, ale střela domácího útočníka skončila vedle Sáblíkovi branky.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme sehráli utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli jednoznačně lepším mužstvem a naše vedení mohlo a mělo být mnohem vyšší, kdy především šance Růžičky a L.Slámy po gólu přímo volali. V tom druhém jsme naopak tahali za kratší konec a několikrát měli i štěstí. Přesto hráči dnes prokázali obrovskou bojovnost a vůli po vítězství. Těžko dnes vyzdvihnout někoho nad ostatní, přesto bych to chtěl udělat. Naším nejlepším hráčem byl dnes kapitán Machatka, který svými zkušenostmi a výbornou hrou vnáší dlouhodobě klid do našich obranných řad.



Sestavy


HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - S. Renát [-] (56. M. Benáček [-] ) - D. Lorenc [-] , P. Hronek [-] - V. Bence [-] - O. Uličný [-] , M. Sáček [-] , T. Hrbáček [-] , J. Uličný [-] , R. Houser [-] , R. Durda [-] (69. V. Maleta [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
M. Sáblík [-] - F. Růžička [-] , T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] - T. Janů [-] , D. Musil [-] (78. L. Klement [-] ) , F. Potocký [-] , L. Sláma [-] - P. Pátek [-]

ŽK: 76. B. Sláma .
Hráči zápasu: V. Bence - P. Machatka .
Místo: Třebíč - UT. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - FOTR Jan, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra hostů

Třebíč ještě letos nezískala ani bod, a nebude tomu jinak ani s ambiciózním Ždárem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů