5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor si poradil se Záchlumím a dotáhl se na Částkov


Branky


9. T. Janků , 18. J. Burda , 56. J. Andrle , 67. D. Jutka , 82. F. Pták
0

Bor je jedním ze dvou celků, kteří mají zálusk na postup z okresního přeboru. Aby se jim však podařilo dotáhnout sezónu do vítězného konce, je pro ně téměř povinností na domácí půdě vyhrávat a o to více s týmy ze dna tabulky. A to nebývá vždy lehké. A právě před touto těžkou zkouškou stáli fotbalisté Sokolu v sedmnáctém kole. Nakonec si s však se Zachlumím poradili a stále se drží v blízkosti Částkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol měl v úvodu utkání jasnou a ohromnou převahu. Během první dvacetiminutovky se dokázal dvakrát prosadit a byl velmi nebezpečný. Poté ale polevil a drápky začal vystrkovat také Motor. Určoval tempo hry a až do konce poločasu byl aktivnější. Dokonce se mu podařilo po hrubce domácího gólmana snížit na jednobrankový náskok. Vypadalo to na napínavé utkání, ve kterém Záchlumí favorita ještě potrápí. 

 

Avšak domácí si v kabině vše razantně ujasnili a vysvětlili a do druhé půle nastupoval zcela odlišný mančaft, který Záchlumí už do hry nepustil. Bor byl všude, byl rychlejší, důraznější a fotbalovější. Navíc se mu dařilo i v koncovce. Bor ve druhé půli jasně ukázal, jaký rozdíl je mezi vrcholkem tabulky průběžného pořadí a jejím dnem a diváci mohli sledovat pěkný fotbal , se kterým Bor bojuje o postup. Konečný stav 5:1 nakonec mluví pro druhý tým soutěže jasně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): Myslím si, že je naše povinnost, pokud chceme bojovat o postup, doma vyhrávat. To jsme dnes splnili a to znamená, že musíme být minimálně s výsledkem spokojeni. Povedl se nám úvod utkání, poté nás soupeř ale ve zbytku první půle přehrával. To jsme si ale vyříkali o přestávce v kabině a druhá půle už patřila jednoznačně nám. Takovéto výpadky si v naší pozici nemůžeme dovolovat. Takže nebýt těch asi pětatřiceti minut, byli bychom naprosto spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - M. Buben [-] , J. Zeman [-] , J. Zíka [-] , F. Pták [-] - T. Janků [-] , M. Hocmann [-] , J. Pokorný [-] , L. Zeman [-] - D. Jutka [-] , J. Andrle [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.