4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2019 17:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina v dohrávce porazila Jemnicko a už je třetí


Branky


18

Reportáž a fotografie zaslal Roman Wolker. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce 15. kola východní skupiny I.A tř. na hřiště juniorky Nového Města přijel 1. FC Jemnicko. Po druhé v krátké době museli jemničtí hráči zajíždět na Novoměstsko. V neděli si odvezli výhru z Radešínky, po třech dnech si stejný poměr ovšem v obráceném gardu odvezli z Nového Města. Trenérská dvojice Poul s Follprechtem postrádala osvědčené snajpry Slavíčka s Polnickým a Jirku Veselého na stoperu kvůli zdravotním komplikacím. Do sestavy nakouklo hned osm dorostenců a vůbec se neztratili, což je velkým příslibem.

 

Dohrávku začali fotbalisté juniorky Nového Města na výbornou. Hned v první minutě je totiž dostal do vedení dorostenec Boušek, jehož rohový kop si nešťastně srazil do vlastní branky gólman Kopeček – 1:0. Dvě minuty před půlí uvolnil Vopršal opět Adama Bouška, který propálil bezmocného Kopečka - 2:0.

Také po změně stran měli navrch domácí hráči. V 58. minutě centroval agilní Vopršal a Liška zblízka v obrovské rychlosti míč doklepl do prakticky prázdné branky - 3:0. O deset minut později stoper Poul vysunul Dobrovolného, ten našel volného Lišku, pro nějž byla dorážka do prázdné branky jednoduchou záležitostí – 4:0. Poté se již zápas jen dohrával. Oba celky měli po jedné velké příležitosti, ale zůstalo jen při nich.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul (trenér): Vítězství to bylo zcela zasloužené. Velkým pozitivem ale bylo především to, že jsme do sestavy zapojili hodně našich dorostenců. Dnes mohu být spokojen s výsledkem i naším výkonem.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - V. Veselý [-] , J. Švanda [-] , V. Dobrovolný [-] (69. R. Červenka [-] ) , M. Vopršal [-] (61. J. Chytrý [-] ) , J. Liška [-] (72. J. Havelka [-] ) , L. Wolker [-] , A. Boušek [-] (65. F. Chroustovský [-] ) , P. Blažíček [-] , M. Vašíček [-] , O. Poul [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , L. Niederhofer [-] , J. Novák [-] - Z. Koutný [-] , S. Křivánek [-] , J. Kalášek [-] (54. J. Kincl [-] ) , D. Vacuška [-] , Š. Tobolka [-] (69. P. Tesař [-] ) - M. Axman [-] , M. Máca [-] -

ŽK: 60. D. Svěrák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - FOTR Jan, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Vojtěch Bence
Tip experta: remíza

když Vrchovina bude mít výhodu domácího prostředí, zápas skončí remízou 1:1.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:36

Tip: výhra domácích