FOTO: Borek proti Chrášťanům oslavil postup do Okresního přeboru


Branky


50. T. Tasy , 61. L. Kolouch , 77. D. Eliáš - 83. P. Kremsa
18

Jistě postupující Borek v předposledním kole III. třídy hostil Chrášťany a potvrdil vynikající domácí formu. Díky gólům Tasyho, Koloucha a Eliáše si ve druhém poločase dokráčel k pohodlnému vítězství. Za hostující tým korigoval Petr Kremsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Borek v posledním domácím zápase přivítal Chrášťany a chtěl si udržet 100% úspěšnost, kterou se na svém stadionu může pyšnit. Hosté zahajovali zápas pouze v devíti lidech během pár minut však svůj stav dorovnali do 11. Ani domácí však svou sestavu neskládali úplně snadno. Pro zranění do hry vůbec nezasáhl Kuba Frank a jen na lavici zůstali Horejš a Baščevan. Borek měl sice v prvním poločase více ze hry jenže David Eliáš své šance zahazoval a když už zakončoval přesně byl tam hostující golman. Ani Ondra Hanžl si neobul střelecké kopačky jeho střeli se většinou točili ven od brány a centry zase nenacházeli adresáty. Navíc si ve 28. minutě poranil sval a musel střídat. Hostující tým se do zakončení příliš nedostával a tak první poločas skončil 0-0. Z toho domácí trenér Standa Bryx příliš radosti neměl a vlastně ani z herního  projevu svého mužstva.

Druhý poločas v jednoznačné režii domácího týmu

Do druhé půle poslal domácí lodivod do útoku staré pušky Horejše s Baščevanem a od začátku se to jevilo jako dobrý tah. V 50. minutě rozjel Sláva Baščevan gólovou akci jakou umí praktikovat snad jen Liverpool. Na straně vápna se prosadil přes dva protihráče našel na penaltě volného Horejše, který z první přiťukl míč proti noze Thanha Tasyho a ten bombou rozvlnil síť - 1:0. Borek kontroloval hru a hosty nepouštěl vůbec do ničeho. Když se v 61. minutě nepovedený centr Lukáše Koloucha zastavil až v síti nikdo nepochyboval o tom, že si domácí kráčí pro další tři body. V 77. minutě si pak spravil chuť i David Eliáš, když byl rychlejší než hostující golman a píchl balon do brány 3:0. I Chrášťany se nakonec dočkali, když v 83. minutě skvěle kopnutou standardku neméně pěkně zakončil hlavou Petr Kremsa - 3:1. Ke konci zápasu si dopřál odpočinek Martin Leština a kapitánskou pásku předal svému synovci Dominiku Kuncovi. Ta ho vybičovala ke skvělému výkonu, když vyhrál několik nerovnoměrných soubojů. V závěru zápasu se už nic nestalo a tak mohl sudí Pileček naposled fouknout do píšťalky a na Borku vypukli postupové oslavy. Borek ukončil domácí vystoupení s bilancí 13 zápasů, 13 výher při skóre   51 : 5. Poslední zápas odehrajeme v Lipí a tím se se III. třídou rozloučíme. Doufejme, že vítězně.

DĚKUJEME VŠEM FANOUŠKŮM ZA PODPORU.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


FK Borek
J. Žemlička [-] - L. Kolouch [-] , P. Schandl [-] , M. Leština [-] , M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] - P. Vajgel [-] , D. Eliáš [-] , O. Hanžl [-] - R. Horejš [-] - O. Vaník [-]

TJ Sokol Chrášťany
J. Král [-] - J. Vomáčka [-] , M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , M. Jedlička [-] - P. Suchan [-] , M. Boháč [-] , J. Pešl [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] - P. Kremsa [-] -

ŽK: 67. J. Endlicher , 78. O. Vaník - 46. P. Suchan , 51. M. Zeman .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KOLOUCH Radek (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2019 15:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zajímalo by mě, proč pan Horejš v minulém expertovi nazval Lipí (" Naše béčko ") , co tím myslel a kde na to přišel.!!
Výhra domacích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích