1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 15:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče obralo před domácím publikem třetí Lipí


Branky


13

Fotbalisté Lipí, kteří minulé kolo prohráli s Chrášťany to chtěli odčinit ve Vrábče. Jejich plány ale narušil v 11. minutě Ohrazda. Hosté na tuto branku odpovědět nedokázali a odjíždějí tak s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili favorita už v jedenácté minutě

Když hned v 1. minutě utkání vystřelil na domácí branku Moravec, vypadalo to, že Lipíčko vstoupí do zápasu dobře. Bohužel to byla jedna ze tří střel, kterou hostující hráči vyslali na branku Vrábče. Hned poté převzali otěže domácí. Snažili se kombinovat, sympaticky rozehrávali své akce postupným útokem od stoperů. Hráči Lipí si nedokázali obsazovat vrábečské hráče, všude byli pozdě. Domácí byli u všech odražených balónů dřív, ze strany Lipí se na hřišti kupily fauly. Jednu z mnoha standardek dokázalo Vrábče využít. Z poloviny hřiště zahrávaný balón letěl do vápna, kde Svoboda nedokázal pohlídat náběh Jaroslava Ohrazdy a ten zakončil do protipohybu Macháčka - 0:1. Po obdržené brance se obraz hry nezměnil, Lipí se stále nedokázalo dostat do zápasu. Za zmínku stojí až poslední minuty poločasu. Po kombinaci na levé straně hřiště se ke střele dostal Jeněk. Domácí gólman stihl na poslední chvíli míč vyškrábnout svými rukavicemi na roh. Před koncem první pětačtyřicetiminutovky ještě vyslal svoji typickou dělovku Moravec, brankář Vrábče vyrazil míč na roh. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase jsme od obou týmů viděli už pouze nakopávané míče. Po chybné rozehrávce hostující obrany mohlo Vrábče navýšit své vedení, ovšem míč skončil pouze v Macháčkových rukavicích. Dlouhé centry z obou stran byly většinou nepřesné, kombinaci nepomohl ani nerovný terén. Lipí si vybojovalo několik rohů, které zůstaly nevyužity. Po jedné ze strandardek zakončoval nikým nehlídaný na hranici penalty Moravec, hlavou nezamířil přesně. Hra se převážně odehrávala od vápna k vápnu, oba brankáři neměli moc práce. V 80. minutě Macháček vykopl dlouhý míč, Skála zpracoval pro Mojžíše, ten udělal kličku, ale střela mířená na zadní tyč letěla vedle domácí branky. Lipíčko si na konci zápasu nedokázalo vytvořit žádný tlak a tak výsledek zůstal již nezměněn.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
https://www.tjsokollipi.cz: Celé utkání moc fotbalové krásy nepobralo a Lipíčko po mizerném výkonu nemohlo pomýšlet na jakékoliv body. Přes týden je potřeba potrénovat a vrátit se zpět ke kombinačnímu fotbalu. Děkujeme za podporu fanouškům, kteří i za chladného počasí do Vrábče dorazili.



Sestavy


TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - K. Bašta [-] , M. Vrba [-] , J. Ohrazda [-] , J. Kaňka [-] , J. Müller [-] , P. Sedlický [-] , T. Knytl [-] , M. Lerche [-] , S. Knytl [-] , R. Poláček [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] - - P. Moravec [-] , T. Jeněk [-] - T. Bourek [-] , T. Jinek [-] , Z. Jinek [-] , O. Kaše [-] , D. Skála [-] , Š. Svoboda [-] , J. Mojžíš [-]

ŽK: 85. D. Skála .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - JURČÍK Martin (N), RŮŽIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích