2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady proti Mokrému potvrdily roli favorita. Dvakrát se trefil Silmbrod


Branky


45. P. Štumbauer , 78. V. Jelínek (vl.) - 11. M. Silmbrod , 32. M. Silmbrod , 66. M. Lacina (p.)
20

Duel Mokrého s Novými Hrady nabídl v rámci 19. kola III. třídy, možná trochu překvapivě, velmi vyrovnanou bitvu. Atraktivní střetnutí nakonec rozhodl kanonýr Martin Silmbrod, který vstřelil dvě ze tří branek hostí a na další navíc přihrál. Domácí na výkon střelce druhého týmu zareagovat nedokázali a nakonec museli zkousnout domácí prohru 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): Na zápas v Mokrým jsme se zase sotva sešli, ovšem co jméno, to kvalita. Zápas byl hodně otevřený a přinesl spoustu šancí na obou stranách. Postupem času jsme v utkání začali mít převahu a tak pro nás poločasové vedení 2:1 bylo i celkem zklamáním. V druhé půli naše dominance pokračovala, ale výborně chytající brankář domácích všechny naše šance, včetně penalty, zlikvidoval a držel tak Mokré stále ve hře. Dvougólové vedení jsme získali až díky další penaltě a zdálo se, že zápas si už v klidu pohlídáme. To však odmítnul náš Víťa Jelínků, který prokázal svůj čich na góly a soupeřův přízemní centr na přední nekompromisně poslal do vlastní sítě. Nakonec jsme byli rádi, že se nám už zápas nějak podařilo dokopat do konce a z Mokrého si tak vezeme další zlaté tři body. Jedinou nepříjemnou kaňkou na zápase bylo zranění domácího hráče, kterému přejeme brzké uzdravení. Hráčem utkání zvolím motorovou myš Kamila Šedivého a našeho nového stopera Víťu Jelínka.



Sestavy


TJ Mokré
M. Vaňas [-] - T. Balík [-] , J. Zevl [-] , M. Baloun [-] , P. Dvořák [-] , D. Hrádek [-] , V. Voleman [-] , V. Klement [-] , M. Kössl [-] , P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Němec [-] , V. Soubusta [-] , L. Suchý [-] , M. Lacina [-] , K. Šedivý [-] , M. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 80. V. Soubusta .
Hráči zápasu: V. Jelínek , K. Šedivý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - MATĚJKA Zdeněk (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí zápas, budeme chtít urvat body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích