Dívčice prolomily domácí prokletí a porazily Vrábče


Branky


25. L. Kácal , 68. V. Valenta , 70. L. Tvrzický , 77. J. Valenta (p.) , 81. V. Strnad - 71. M. Vrba , 90. M. Seethaler (p.)
19

Dívčice chtěly proti Vrábče utnout sérii domácích zápasů bez výhry a úspěšně tak navázat na venkovní výhru z Včelné. Domácí fotbalisté nakonec v zápase jednoznačně kralovali, a to především ve druhém poločase. Za ten totiž stihli do soupeřovy sítě nasázet čtveřici branek, což se nakonec ukázalo jako rozhodující pro konečný výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Kácala rozhodla první poločas

Už začátek utkání ukázal, jakým směrem se bude duel ubírat. Dívčice byly aktivnější a hrozily většinou středem hřiště. Hosté se snažili o protiútoky, Patrik Trčka však nemusel řešit ani jednu střelu na branku. První větší šanci v utkání měl v 11. minutě domácí útočník Semrád. Ten se se štěstím dostal k míči, tváří v tvář proti Fleischmannovi v brance Vrábče, však svou levou nohou selhal. Dívčičtí pokračovali ve své aktivitě, která přinesla své ovoce ve 25. minutě. Semrád z levé straně odcentroval do pokutového území. Míč našel pravou nohu Lukáše Kácala, který skluzem zakončil k tyči. Pro bývalého brankáře to byl první gól v této sezóně. Domácí se po úvodní trefě nezatáhli, ale naopak nadále kontrovala hru. Do vápna hostí létala z křídel řada centrů, ale buď chyběl důraz v zakončení nebo rychlá orientace. Poločas tedy skončil jednobrankovým vedením domácích.

Góloví smršť ve druhém poločase znamenala tři body pro domácí tým

Do druhého poločasu vstoupily Dívčice opět aktivně a znovu s chutí hrající V. Valenta napálil míč pouze do bránícího Bašty. Na druhé straně se k povedenému pokusu odhodlal Ohrazda a domácí brankář si připsal jistý zákrok. V 68. minutě lovil Fleischmann míč ze své sítě podruhé. Tvrzický přiťukl Vladimíru Valentovi, který pelášil s míčem přes dobrých třicet metrů a tváří tvář brankáři se nemýlil. O dvě minuty později se domácí radovali už potřetí. Hosté po skrumáži ve vápně odkopli míč pouze na nohu Luboše Tvrzického a ten střelou ze středového kruhu přehodil brankáře - 3:0. Nádherný gól. Bohužel radost vydržela pohou minutu. Ihned po rozehrání vyslal Knytl do šance Michala Vrbu a ten nádhernou střelou do šibenice překonal brankáře Trčku poprvé. V poslední půlhodině se dívčičtí bavili fotbalem a diváci v Dubenci byli moc spokojeni. V 76. minutě byl ve vápně faulován Strnad, následný pokutový kop proměnil Jan Valenta a bylo to opět o tři branky. Šance na vstřelení páté branky postupně spálili Strnad, Semrád a Rejdal. V 81. minutě se dočkal i nejlepší střelec Dívčic Václav Strnad. Vladimír Valenta mu poslal perfektní přihrávku, domácí útočník utekl všem, obešel brankáře a pohodlně doklepl míč do sítě. Hosté reklamovali offside, ale hlavní rozhodčí akci pustil, takže veškeré hádky byly zbytečné. Vrábče dokázalo alespoň snížit, když se trefil z pokutového kopu Martin Seethaler. Dívčice tak na jaře poprvé vyhrály doma, s Vrábče si poradily hladce 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Čekali jsme, že budeme soupeře dobývat. Pomohla nám první branka, po ní jsme zápas hlídali a přidali i další góly. Branek jsme mohli dát i víc. Vyhráli jsme zaslouženě a věřím, že v podobných výkonech budeme pokračovat i nadále. Zapojili jsme do hry i další hráče, kteří minutáž zatím neměli takovou. Musíme poděkovat i divákům, kteří i přes naše výkony dorazily na zápas.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽ Martin (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 12:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Co říci…poslední domácí výhra Dívčic 23.9.2018. Bohužel se nám doma nedaří. Na druhou stranu každá série jednou končí a pokud přidáme v kvalitě zakončení a budeme hrát s větším nasazením, nejen dopředu, tak nemám pochyb že Vrábče porazíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích