0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady zlomily Vrábče do poločasu, nakonec jim nadělily bůra


Branky


8. M. Němec , 15. V. Jelínek , 44. L. Brousek (p.) , 80. M. Němec , 83. L. Suchý
18

Ze souboje aspiranta na postup s desátým celkem III. třídy se nakonec stal zápas, na který bude chtít domácí Vrábče hodně rychle zapomenout. Hosté z Nových Hradů nasázeli tři branky již v první půli a dvě trefy si nechala také na dějství druhé. Domácím se povedla nevídaná věc, když neproměnili hned dva pokutové kopy v jednom zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): Naše zimní příprava byla dost bídná a byli jsme tak rádi, že jsme dali mančaft vůbec nějak dohromady. Po drobném bloudění po okolních Vrábčích, jsme konečně vyběhli na místní pažit, který byl po zimně ve stejně špatném stavu, jako kondiční výdrž některých našich hráčů. Naštěstí se nám povedlo dát dva rychlé góly a hodily se do klidu. Když navíc domácí nedokázali proměnit penaltu a náš Brus se těsně před poločasem z penaltového puntíku nemýlil, zdálo se, že je hotovo. V druhé půli na nás Vrábče sice ještě zkusila nastoupit, ale vždy narazili na naší dobře hrající obranu, nebo na vlastní neschopnost v zakončení. Naopak náš gólový účet nejdřív dokázal navýšit pan Němec a “bůra“ dokončil sváteční střelec Kulda. Když v závěru domácí nedokázali proměnit ani druhou penaltu a pak netrefili ani prázdnou bránu, tak rozhodčí raději foukl konec, protože bylo jasné, že ty by nedali gól, ani kdyby se hrálo další dvě hodiny. Za naše hráče utkání bych zvolil stopera Jirku Jelínka a dvougólového Míru Němce.



Sestavy


TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - K. Bašta [-] , Š. Ohrazda [-] , M. Seethaler [-] , M. Lerche [-] , T. Knytl [-] , P. Sedlický [-] , P. Kocar [-] , J. Vejskrab [-] , J. Ohrazda [-] , J. Kaňka [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - M. Němec [-] - M. Zajac [-] , T. Jelínek [-] , L. Brousek [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , J. Tomášek [-] , V. Soubusta [-] , Z. Hrbáček [-]

ŽK: 43. M. Lerche , 43. M. Seethaler .
Hráči zápasu: J. Jelínek , M. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - JURČÍK Martin (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jan Lexa
Tip experta: výhra hostů

0:3. Za mě jasná výhra hostů, největší problém budou mít s hřištěm domácích.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 11. 2018 11:03

Tip: remíza