K. Vojč 16.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv podlehla rezervě Hluboké a ztratila 2. místo v tabulce


Branky


14

Ve Zlivi se stále ještě bojuje o celkové prvenství v letošním ročníku OP, protože v posledním kole leader soutěže Olešník "B"/Temelín zaváhal a ztráta na 1. místo se ztenčila před posledními dvěma koly na 2 body. Do cesty při honbě za první příčkou se v tomto utkání domácím postavila rezerva Hluboké, která se pohybuje v klidném středu tabulky a body získává především v domácích zápasech, kde je v letošní sezóně takřka neporazitelná. Něco málo o tom vypovídá i vzájemný podzimní duel na hřišti Hluboké, který skončil nerozhodným výsledkem 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O poločasové nerozhodné skóre se postarala zkušenost vs. mládí

Od začátku utkání byli s míčem aktivnější domácí fotbalisté, ale do vážnějších příležitostí se nedostával ani jeden z týmů. To se změnilo v 16. minutě, když domácí fotbalisté zahrávali rohový kop, k míči se ve skrumáži dostal stoper Karel Vojč a poslal svůj klub do vedení - 1:0. Těsný náskok domácích hráčů se hostům podařilo vymazat ve 37. minutě, když po chybě v domácí obraně přiletěl centr na zadní tyč, který přesně hlavou umístil do sítě mladý útočník Hluboké Martin Čuhaj - 1:1. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu.

Hosté dvakrát udeřili a zaslouženě zvítězili

Do druhé půle zlivští hráči vstoupili s chutí získat zpět vedení a uhrát všechny 3 body na domácím hřišti. Tenhle cíl ale dostal velkou trhlinu v 61. minutě, když domácí brankář J. Remta neudržel střelu z dálky a pro dobíhajícího a důrazného hráče hostujícího celku Martina Jankovského nebyl žádný problém uklidit míč do prázdné brány a hosté z Hluboké se tak dostali poprvé v zápase snadno do vedení - 1:2. Domácím nezbylo nic jiného, než aby se s blížícím se koncem zápasu pustili do hry vabank. Bohužel pro ně v 90. minutě po sérii dvou chyb se k zakončení dostal hostující hráč Martin Čuhaj, přesnou křižnou střelou nedal domácímu brankáři žádnou šanci a pojistil tak výhru svého týmu - 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Z naší strany to byla křeč a zápas bez šancí, i když jsme měli míč více na svých kopačkách, neprotlačili jsme bohužel finální přihrávku do zakončení. Chyběla nám také bojovnost a chuť po vítězství. Hluboká hrála zkušeně a do ničeho nás její hráči nepouštěli. Z naší sestavy bych vypíchl snad jen výkon Karla Vojče, který i bez tréninku nám pomohl a prezentoval se nejlepším výkonem na hřišti. Svojí bojovností a chutí předčil mladý kluky v naší sestavě a ukázal jim, jak by se mělo v těchto zápasech bojovat o vítězství a o body.




Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , T. Trávníček [-] , K. Vojč [-] , T. Kučera [-] , J. Mareš [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , M. Novotný [-] , M. Viktora [-] , M. Suchý [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - J. Rubick [-] , M. Kovařík [-] , P. Tůma [-] , K. Štabrňák [-] , F. Brom [-] , P. Salva [-] , V. Marek [-] , M. Jankovský [-] , K. Vácha [-] , O. Krátký [-]

ŽK: 57. K. Štabrňák .
Hráči zápasu: T. Trávníček , K. Vojč - O. Brůha , M. Čuhaj .
Místo: Zliv. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hučík Marek - JORDÁN Roman, JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan HÁLA
Tip experta: výhra domácích

Dva soupeři z horní části tabulky, ale myslím si, že Zliv vyhraje, protože má dobrý tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích