1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si rozdělil po bodu s týmem Srubce


Branky


21

Na hřiště posledního Římova přijel bojovat o důležité body do tabulky druhý tým průběžného pořadí ze Srubce. Třebaže podzimní vzájemný duel ( 8:2 pro Srubec ) vypovídal o možném jasném průběhu jarního zápasu, čekal oba týmy zajímavý vyrovnaný souboj. Domácí zatím odehráli všechna jarní utkání poměrně vyrovnaně, přestože získali jediný bod. Hosté ale přijeli k zápasu oslabeni o své nadmíru produktivní útočné duo René Janouška a Kamila Kubíčka, takže byla otázka, zda tyhle dva snipery dokáže nahradit někdo ze spoluhráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólem se uvedli jen domácí borci

Zápas po opatrném začátku překvapivě začali lépe domácí hráči z Římova. Hosté ze Srubce byli sice na míči více, jenže do zakončení se nedostávali a šance si vytvářeli po rychlých kontrech především domácí fotbalisté. Římovští se tak dostali díky své aktivitě přeci jen ve 27. minutě do vedení, když se v zakončení nemýlil Petr Žáček - 1:0. Následně domácí brankář P. Novák vychytal hostujícího útočníka ve vyložené šanci. Vzhledem k tomu, že se do konce poločasu už další gólová akce nezrodila, do kabin odcházeli spokojenější domácí hráči. 

Hosté se také jednou trefili a zápas skončil dělbou bodů

Hostující mužstvo ze Srubce do druhého poločasu promíchalo sestavu, což se nejen na hře ale především i na skóre projevilo už po pěti minutách, když se v 50. minutě prosadil kapitán hostujícího celku Jan Hekrdla a srovnal stav zápasu - 1:1. Po této brance se hra opět vyrovnala a podobně jako v prvním poločase si vytvořili více šancí domácí, ale pokaždé selhali ve finální fázi a když už se jim v 80. minutě přeci jenom podařilo šanci proměnit, gól pro ofsajdovou situaci nemohl být uznán. Zápas tedy skončil pro oba týmy dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Dnes to bylo z naší strany dobré, ale bohužel zase to nejsou 3 body, takže musíme vydržet a věřím že se to zlomí.




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , P. Havlíček [-] , P. Žáček [-] , M. Pečenka [-] , J. Martiš [-] , F. Šmíd [-] , M. Koupal [-] , F. Kukačka [-] , P. Maršán [-] , L. Froněk [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] , J. Hekrdla [-] , J. Leština [-] , J. Mužík [-] , M. Štěpánek [-] , D. Budějcký [-] , R. Rottner [-] , P. Kalina [-] , F. Šálek [-]

Hráči zápasu: P. Žáček , J. Martiš - J. Hekrdla .
Místo: Římov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Miroslav TRESSL
Tip experta: výhra hostů

Římov se trápí a Srubec má zkušené mužstvo, jasná výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů