0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov stále vede, vyhrál i v Unhošti


Branky


6

Momentální lídr tabulky Fc 05 Zavidov pokračuje ve své cestě za postupem. Potvrdil to i nedělním čtyřbrankovým vítězstvím v Unhošti. Ta se květnu trápí, ze čtyř zápasů tři prohrála a je na 9. místě v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu odpoledne zavítal do Unhošti vedoucí Zavidov. Hrálo se za velkého vedra na hodně hrbolatém trávníku, takže oba týmy nečekalo nic lehkého. Ze začátku se hrál celkem opatrný fotbal. První zahrozil Zavidov, Dvořákovu umístěnou placírku k tyči výborně vyrazil domácí brankář Janoušek. V 11. minutě vysunul do úniku Klouček Krejčího, který mířil přesně k tyči 0:1.

 

Za devět minut bylo pro hosty ještě veseleji. K přímému kopu ze strany se postavil Havel. Jeho dělovku k tyči ještě domácí brankář vyrazil, avšak pouze ke Korčákovi, který podruhé rozvnil síť. Zavidov byl nadále aktivnějším mužstvem. Havel využil velkého prostoru uprostřed hřiště, poslal výbornou přihrávku na Dvořáka, který přehodil vyběhnuvšího brankáře 0:3. Poté se dostali do hry i domácí avšak k ohrožení branky se moc nedostali.

 

 

V druhé půli se situace otočila. Zavidov se dostal do defenzivy, naopak domácím narostla křídla. V 50. minutě vstřelil gól domácí Křenek, ovšem akci předcházel byl zdvižený praporek rozhodčího a tak branka nebyla uznána. Zavidov pouze odkopaval balóny a bránil, avšak akce domácích končily na dobře pracující zavidovské obraně.

 

Deset minut před koncem měl dobrou příležitost domácí Asník, ale jeho střelu z přímáku vyrazil výborně A. Kraus. V zápětí se kopal přímý kop také na druhé straně z podobného místa. K míči se postavil Hanych a zakroutil ho výstavní střelou do šibenice 0:4. Do konce zápasu se už nic závažného nestalo a tak si Zavidov odvezl důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: „Dneska jsme měli problém se sestavou z různých důvodů nemohli nastoupit Jančařík, Knor, V. Beneš, Žďánský, Hvězda či D. Štiller. Museli tak nastoupit i kluci z rezervy, kteří měli v nohách už 90 minut z jejich ranního zápasu. Moc bych jim chtěl poděkovat za přístup. V první půli nám tam spadlo skoro všechno a vytěžili jsme z minima maximum. Na hrbolatém hřišti se špatně kombinovalo. Druhou půli jsme se zbytečně dostali pod tlak a můžeme být rádi, že jsme neinkasovali. Jsou tři kola do konce, jdeme od zápasu k zápasu, tak uvidíme jak to dopadne.“



Sestavy


TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - K. Hoch [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] - V. Kopačinský [-] (54. J. Gerhardt [-] ) , V. Šimáček [-] , A. Vicherek [-] , J. Roulich [-] , J. Bejbl [-] , L. Křenek [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Zuda [-] (72. D. Houdek [-] ) , P. Šíma [-] (46. M. Skoupý [-] ) , T. Korčák [-] , J. Klouček [-] , M. Dvořák [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , M. Havel [-]

Hráči zápasu: J. Klouček , M. Havel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Divílek Peter - DUCKÝ František, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů