Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unhošť ztrácí, Hostouň potvrzuje


Branky


7

Rezervě Hostouně se podařilo neprohrát již počtvrté za sebou na půdě Unhoště. Domácí naopak podruhé vysoko ztratili a v padají v tabulce dolů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól na začátku a vyrovnání v zápětí

Navzdory konečnému výsledku začala být aktivní na míči právě Unhošť. Křenek dostal na středu vybojovaný balón z protiútoku a skóroval v 9. minutě na 1:0. V zápětí po rozehrání Unhošť špatně odkopla míč a šlo se do rohového kopu.

 

Právě tato standardka totiž znamenala vyrovnání. Domácí chtěli soupeře lapit do ofsajdové pasti, ale jeden obránce se před gólmanem zapomněl a ve vápně před kasou se najednou objevili čtyři volní hráči, pro které už nebylo těžké v takto pro ně nakloněné situaci skórovat. V 11. minutě vyrovanl na 1:1 Michalec.

 

Hra pak přešla do vyrvonaného souboje víceméně bez větších šancí na obou stranách. Ve 43. minutě selhala unhošťská obrana a nechala centrovat volného hráče Hostouně na Slaninu, který před koncem první půle poslal hosty do vedení 1:2.

Vše na Unhošť

Po změně stran došlo nejspíš ke zlomovému momentu zápasu. Křenek dostal dlouhý balón dopředu k brankáři rezervy Hostouně Ondřejíčkovi, obehrál jej a vystřelil na bránu, ale nebezpečí výborně uhasil hostující obránce, když míč vykopl přímo z brankové čáry.

 

Následoval brejk a domácí faul na vápně, z čehož vyústil přímý kop. K tomu se postavil Nachtigal a s přehledem skóroval, 1:3. Od té chvíle už Unhošť ztratila sebevědomí a začala svého soupeře mnohem více pouštět do hry.

 

V 56. minutě dal na 1:4 podruhé Slanina, který chytil nakopnutý míč propadlý přes domácí stopery. Pak se hostující hráč dostal do naprosté tutovky, ale téměř z brankové čáry se mu nepodařilo skórovat.

 

Na 1:5 nakonec ale navýšeno bylo. Do brány Janouška se trefil v 74. minutě střídající Žíla. Následovala poslední šance Unhoště, když se Asník kopl míč po přímáku na bránu. Střelu gólman vyrazil na břevno, odkud se míč odrazil k dobíhajícím hráčům domácích. V rozhodující moment však mezi nimi došlo k nedorozumění a z šance se vyklubala jen lajdácká střela, kterou si obrana Hostouně už pohlídala a odjela domů s výhrou 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: „Po výprasku z minulého týdne jsme si mysleli, že to zlomíme. Snažili jsme se k tomu přistoupit líp, ale asi se to úplně nepovedlo. Vyhrát jsme si určitě nezasloužili, Hostouň byla fotbalovější a šla si po tom. My jsme k tomu přistoupili hrozně laxně a čekali, že to půjde samo.“




Sestavy


TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - D. Kolařík [-] , L. Kejha [-] , K. Hoch [-] - V. Kopačinský [-] , J. Dvořák [-] , J. Gerhardt [-] , J. Roulich [-] , J. Bejbl [-] (46. V. Šimáček [-] ) , L. Křenek [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Slanina [-] (70. V. Eliáš [-] ) , L. Nachtigal [-] (77. D. Jansa [-] ) , M. Hlava [-] (73. M. Hlaváček [-] ) , R. Linc [-] (57. O. Žíla [-] ) , A. Michalec [-] , L. Krupička [-] , D. Fábry [-] , M. Dolejš [-] , T. Bureš [-] (77. P. Študent [-] ) , D. Viduna [-]

ŽK: 48. V. Šimáček .
Hráči zápasu: L. Nachtigal , M. Hlava .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zdeněk Josef - HRON Karel, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích