4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unhošť ztratila nit a z Klobuk odjela s debaklem


Branky


11. J. Vébr , 21. M. Douša , 27. M. Suk , 42. L. Kubelka
7

Šňůru vítězství v jarních zápasech se povedlo přetnout až Klobukům, které v sobotním domácím zápasu nezaváhaly a s nadělily svému soupeři čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klobuky v prvním poločase dominovali

V prvních deseti minutách byla na míči spíše Unhošť a domácí jen nakopávali. V 11. minutě ale přišla chyba v obraně hostů, která jen předznamenala další průběh zápasu. Z pravé strany nahráli hosté nesmyslně dozadu, stoper prohrál souboj a útočník Vébr stál sám proti brankáři. Této situace dokázal využít ve prospěch svého mužstva a otevřel skóre - 1:0.

 

Seběvědomou Unhošť inkasovaná branka poměrně srazila, a tak se v 21. minutě prosadil Douša z akce po straně, kdy se kapitán mužstva dostal k míči před branku a stačilo mu doklepnout - 2:0. Následovala další chyba hostujícího stopera v 27. minutě, které využil Suk a zvýšil náskok Klobuk na 3:0.

 

Ve 42. minutě pak posadil do brány míč pěknou střelou zpoza vápna Leoš Kubelka. Prohra 4:0 v poločase už Unhošť položila úplně.

 

 

Domácí pouštěli Unhošť do šancí, ke změně skóre už ale nedošlo

Ve druhém poločase šlo hostům hlavně o to neudělat ještě větší ostudu a ideálně již vůbec neikasovat. Jejich hra se znatelně opticky zlepšila a dostali se do šancí. Křenek v 65. minutě hlavičkoval před bránou přímo do ruky gólmána Maura.

 

Později brankář Maur nevyběhl zrovna ideálně a k hlavičce se dostal unhoštský stoper. Jeho střela šla ovšem těsně vedle tyče. Následovali pak ještě dvě pokusné střely, obě ovšem povedeně zblokované. 

 

 

Klobuky se o další akce už příliš nepokoušely a zřejmě jim čtyřgólový náskok z první půle stačil.



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: Po prvním poločase jsme byli úplně opaření, nevytvořili jsme si žádnou šanci, jako bychom do hry ani nenastoupili. V druhé půli už hráli Klobuky jen na půl plynu a pouštěli nás do akci, ale my jsme žádnou z nich nedokázali proměnit. Nemluví se mi o tom moc dobře, skončilo o ostudou a byla to bída. doufám, že příští týden si zase zlepšíme náladu.



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , A. Náprstek [-] - T. Pinc [-] (46. A. Pinc [-] ) , A. Dragoun [-] , O. Vébr [-] , M. Suk [-] , L. Kubelka [-] - M. Douša [-] (88. J. Vadlejch [-] ) , J. Vébr [-] (46. J. Strnad [-] ) -

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] - J. Dvořák [-] , J. Gerhardt [-] , D. Vokoun [-] (58. M. Jemelka [-] ) , J. Bejbl [-] , L. Křenek [-] , V. Šimáček [-] , J. Roulich [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRUPIČKA Daniel - LAŠTOVIČKA Stanislav, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza