5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dokonáno jest! Kožlany jsou druhé!


Branky


0

Místy se zdál náskok hostů v tabulce na jaře nedosažitelný, ovšem řada zranění stáhla Heřmanovu Huť až na konečně čtvrté místo. Stříbro tak berou Kožlany!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr jara v podání hostů dokumentoval poslední zápas dokonale. Ti nastoupili k veledůležitému duelu s jedenácti hráči na soupisce a již v páté minutě musel kvůli kolenu odstoupit z duelu Mencl. I tak ovšem Heřmanova Huť bojovala jako lev, ovšem početní převaha se postupem času projevit musela. Po půl hodině hry navíc domácí zasadili hostům první úder, když po kombinaci až na malé vápno zakončil Václav Švamberg. Tímto výsledkem první půle i skončila a bylo jen otázkou, jak dlouho deset statečných dokáže domácím nájezdníkům odolávat.

 

Jenže vaz soupeři zlomil prakticky ihned po rozehrání Lubomír Frank, který si zpracoval centr ze strany a dodal na kopačky svému týmu klid. Po zhruba hodině hry bylo již prakticky rozhodnuto. Kožlany zahrávaly volný přímý kop, na který si nejlépe naskočil obránce Tomáš Hurt a bylo to tak již o tři branky. Za nedlouho poté se zapsal na listinu střelců i Jaroslav Koura, který dostal příliš mnoho prostoru v pokutovém území a zamířil přesně k tyči. Velmi podobně v pětasedmdesáté minutě uzavřel střelecký výčet utkání i celé sezóny Václav Švamberg. Po závěrečném hvizdu tak mohly v Kožlanech propuknout oslavy jak se sluší a patří.  

  



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: „Soupeři po pěti minutách odstoupil hráč a hráli jsme tak proti deseti. Myslím si, že to byla to jednoznačná záležitost.“

TJ Heřmanova Huť
Tomáš Konvalinka: „Hráli jsme v první půli vyrovnanou partii. Jenže jsme dostali gól do šatny a pak už nám došly síly.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - T. Vacín [-] , J. Švamberg [-] , T. Hurt [-] , J. Vlček [-] - L. Frank [-] (55. M. Beneš [-] ) , V. Švamberg [-] , J. Koura [-] (77. J. Hromada [-] ) , L. Štrunc [-] (46. D. Denk [-] ) - T. Kříž [-] , J. Šnajdr [-] (70. M. Šofranko [-] )

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - V. Lakó [-] , V. Mencl [-] , M. Kaprál [-] , M. Šůla [-] - J. Poslední [-] , M. Poslední [-] , M. Lakó [-] , J. Lukasch [-] - B. Németh [-] , J. Lakó [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.