1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá stvrdila povedené jaro vítězstvím na půdě pátého!


Branky


0

Hosté se po těsném vítězstvím vyšvihli na jedenáctou příčku před Zbůch a musejí čekat na duel svého soupeře. Ledce si naopak neupevnily páté místo, přeskočit je tak ještě může Blatnice a Bezvěrov.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po neodehraném minulém kole proti Bezvěrovu postavili k soutěžnímu utkání po čtrnácti dnech, naopak Ledce naposledy ukořistily bod na půdě vítěze soutěže z Třemošné. Dnes se oba celky utkaly za velkého vedra během sobotního dopoledne a lépe do duelu vstoupili domácí. Ve vápně Dolní Bělé se udála řada zmatků, loptička se odrážela od nohou hráčů více než kulečníková koule po rozstřelu, až se míč dostal k Pavlu Kračkovi, který jej poslal přesně k tyči. Do kabin se však šlo za nerozhodnutého stavu. David Koudela dostal balón do vápna po předchozí individuální akci spoluhráče a zakončil jak se sluší a patří.

 

Diváci tak o přestávce jen spekulovali, jak by zajímavý duel mohl dopadnout. A rozuzlení přišlo velmi brzy. Domácí špatně rozehráli aut, míč vybojoval Kolář a poslal jej před prázdnou svatyni Ledců střídajícímu Dominiku Kalousovi, který tak po minutě na hřiště rozhodl celý duel. Naopak od toho předchozího, byly  v tom druhém poločase aktivnější Ledce, ale skórem již nepohnuly a poslední soutěžní zápas aktuální sezóny tak nakonec pro sebe uzmuli hosté.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Marek Matějka: „Horko, hrůza, kluci byl utahaný, neběhali. Hosty nakopl ve druhém poločase rychlý gól a my už na to nezareagovali. Dělali jsme spoustu chyb, dneska to nefungovalo.“

TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička: „Nám se povedl první poločas, měli jsme spoustu šancí, ale proměnili jsme jen jednu. Ve druhé půli jsme chytli jen začátek, pak jsme odešli a závěr jsme doslova ubojovali.“



Sestavy


FK Ledce
L. Pochobradský [-] - V. Kabát [-] , L. Palek [-] , T. Havránek [-] , P. Toptej [-] (46. J. Šatra [-] ) - O. Tupý [-] , M. Gleissner [-] , J. Mareš [-] (70. T. Zimmer [-] ) , A. Mravík [-] (70. V. Calta [-] ) - A. Pašek [-] , P. Kraček [-] (46. P. Fryč [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - J. Volf [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] , D. Gruber [-] (55. M. Kraus [-] ) - P. Čása [-] , P. Kaprál [-] (46. J. Turjanica [-] ) , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] - D. Koudela [-] (46. D. Kalous [-] ) , L. Kolář [-] (60. J. Sidorjak [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.