4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny uspěly i v deseti!


Branky


0

Domácí předvedli úctyhodný výkon, když od samotného začátku utkání museli hrát o deseti a přesto si se svým soupeřem dokázali poradit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, kteří se sešli pouze v deseti lidech, odehráli fantastické utkání. Již v desáté minutě se poprvé měnilo skóre. Václav Polívka dokázal využít hlavou standardní situaci a rozvlnil síť. Další pohroma přišla pro hosty po necelé půl hodině hry. K zajímavému sólu se nadechl Vojtěch Šedivec a vše zakončil ranou, na kterou Šrajber nemohl dosáhnout. Klidným vedením pro Nečtiny první půle i skončila a fanoušci mohli o přestávce jen diskutovat, zda-li jejich fotbalistům dojdou síly. 

 

Na tuto otázku našel odpověď Martin Hlous. Ten opět, jako před tím jeho spoluhráč, u hry použil hlavu a využil tak rohového kopu. Definitivní pojistku přidal Václav Polívka, který střelecký výčet zápasu načal i dokončil. Parádně se na závěr prosadil z volného přímého kopu. Domácí tak ještě stále mají možnost dosáhnout na druhé místo, naopak hosté již lepší než jedenáctí být nemohou.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Václav Polívka: „Férové, pohodové utkání. My proměňovali šance, hosté ne.“

TJ Baník Zbůch
Jiří Střeštík: „Jendo jediné slovo – tragédie.“



Sestavy


TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - O. Plic [-] , K. Junas [-] , L. Brada [-] , V. Kotlaba [-] - J. März [-] , M. Hlous [-] , V. Šedivec [-] , V. Polívka [-] - J. Vondra [-]

TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - T. Bártek [-] , D. Mrázek [-] , J. Veselý [-] , J. Jirka [-] (46. D. Vija [-] ) - J. Daňhel [-] , M. Netušil [-] , A. Prokop [-] , F. Paum [-] - J. Pavlíček [-] , M. Šindelář [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.