Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

25.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov zvítězil na půdě lídra


13

Petřkovice nečekaně nestačily na Rýmařov a prohrály 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy mají rozdílné starosti. Petřkovice hrají o prvenství a Rýmařov o udržení v Moravskoslezské fotbalové lize. I proto všechny diváky zmrazil úvod zápasu. Hostující Jiskra si vybojovala hned v úvodních minutách rohový kop. Ten rozehráli z pravé strany a ve skrumáži před brankáře Godulou se do něj hlavou položil nejlepší střelec Rýmařova Tomáš Šupák a poslal svůj celek do vedení, což byl pro jeho tým výborný start. Tato branka byla brzká, padla již ve druhé minutě, ale následně až do konce prvního poločasu žádná další nepadla a Petřkovice tak šly do šaten s jednobrankovou ztrátou.

Do druhého poločasu už Rýmařov neměl tak dobrý start a byly to spíše Petřkovice, kdo začal lépe. Trvalo jim to přesně devět minut po návratu ze šaten. Po levé straně utíkal Marek Szotkowski a na hranici pokutového území zasekl míč a obstřelem překonal s pomocí tyčky brankáře Kameníka a srovnal. Jenomže Rýmařov ihned zabral. Remízový stav vydržel pouze minutu. Po dobré přihrávce před odkrytou branku vrátil hostům vedení Lukáš Kundrátek. Důležitou branku dal Rýmařov o deset minut později. V 65. minutě se dostal po levé straně do šance jeden z jeho hráčů, ten zakončil, ale Godula jej vychytal. Po následné skrumáži se míč odrazil na hranici velkého vápna, kde stál Tomáš Šupák a svým druhým gólem v utkání a patnáctým v sezoně dal Rýmařovu dvoubrankový náskok, který vydržel až do konce. Rýmařov získal důležité tři body v boji o záchranu a sám kanonýr Šupák je třetí v tabulce střelců.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Byl to spíše boj. Moc fotbalového tam nebylo. Nasvědčoval tomu i povrch, který neodpovídal hřišti pro Moravskoslezskou fotbalovou ligu, ale nám to pomohlo. Byli jsme v utkání lepším týmem. Měli jsme mnoho pološancí. Je to důležité vítězství.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , D. Smékal [-] , L. Kania [-] (57. O. Moučka [-] ) , J. Ptáček [-] (76. D. Mládek [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] (82. R. Plesník [-] ) , D. Tomšů [-] , M. Velner [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , P. Kundrátek [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (92. P. Kršek [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] (89. J. Kocúr [-] ) , T. Šupák [-] (87. T. Němec [-] )

ŽK: 34. M. Honiš , 51. M. Velner , 91. D. Mládek - 17. L. Kundrátek .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: Machač Lukáš - DENEV Alex, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Petřkovice překvapivě míří za triumfem a toto utkání by měly zvládnout, ale nebude to lehké. Rýmařov hraje o setrvání v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza