2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

23.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň si poradila s Rýmařovem


Branky


7

Díky brance v první minutě a následně přidané pojistce zvítězila Líšeň na Jiskrou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický vstup do utkání měl donedávna lídr Moravskoslezské fotbalové ligy. Na časovém ukazateli svítila teprve čtyřicátá sekunda, když domácí David Krška na pravé straně přešel jeden na jednoho navedl si míč lehce na střed a z hranice pokutového území levačkou vypálil na zadní tyč a vymetl šibenici Kameníkovi branky. Domácí tak rychle vedli 1:0. A nemuselo zůstat jen u toho. V desáté minutě vytáhl Kameník skvělý zákrok proti střele jednoho z domácích hráčů. Do dvoubrankového vedení se nedostala Líšeň ani tři minuty před poločasovou přestávkou. Po akci po levé straně přišla z hranice vápna střela, která skončila na břevně hostující branky.

Ve druhém poločase se na nějakou velkou šanci čekalo poměrně dlouho. Nakonec přišla devět minut před koncem na domácí straně. Jeden z líšeňských se dostal k hlavičce, ale Kameník opět zachránil svůj tým skvělým zákrokem. O minutu později ve dvaaosmdesáté minutě se ale Líšeň konečně dočkala druhé branky. Akcí středem a přihrávkou za obranu na nabíhajícího Tomáše Smejkala, který byl na hraně ofsajdu, ale rozhodčí nemával a Smejkal překonal Petra Kameníka, dokázali domácí rozhodnout zápas. Blízko třetí brance byla Líšeň ještě v nastavení, ale míč skončil těsně vedle, a tak si připsala do tabulky v boji o vítězství v MSFL tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Je jasné, že dostat gól hned v první není příjemné. My jsme navíc měli nějakou taktiku a kvůli této brance jsme ji museli celou překopat. Hrál se běhavý fotbal, nás držel brankář Kameník, sami jsme šance neproměnili. Ve druhé půli to trošku opadlo.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - T. Smejkal [-] , J. Černín [-] , M. Rolinek [-] (70. P. Vavřík [-] ) , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] (90. L. Daněk [-] ) , V. Minařík [-] (78. D. Jambor [-] ) , M. Bednář [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Kundrátek [-] (61. J. Furik [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , T. Němec [-] (28. M. Kováč [-] ) , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , L. Kundrátek [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 15. L. Fall , 54. J. Černín - 41. P. Kundrátek , 83. T. Šupák , 85. J. Kolísek , 85. L. Kundrátek .
Počet diváků: 365. Rozhodčí: Dorušák Petr - OGRODNÍK Vlastimil, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Tady musím volit dvojku, protože Líšeň šla na jaře hodně dolů a Rýmařov bojuje o setrvání v soutěži.

Tip: výhra domácích