Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

23.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod si připsal povinné vítězství


Branky


7

Valašské Meziříčí nadále čeká na body a s Uherským Brodem doma prohrálo 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhou dobu to vypadalo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu. Jenže to se změnilo v devětatřicáté minutě. Přišel nákop z levé strany, kde si míč zpracoval jeden z uherskobrodských a následně jej posunul do pokutového území Valašského Meziříčí na nabíhajícího Martina Malenovského, který šel do souboje s obráncem. Míč se ze souboje nečekaně odrazil a doklouzal se s přispěním tyče za záda domácího brankáře, který nedokázal ani reagovat. Uherský Brod tak vedl v poločase 1:0. Tři minuty před změnou stran mohli hosté své vedení ještě navýšit, když ze čtrnácti metrů se snažil jeden z jejich hráčů zakončit do protipohybu Pobořila, ale minul branku.

Jedenáct minut po návratu ze šaten šli uherskobrodští do brejku a po výběhu Pobořila a následném zakončení skončil míč jen těsně vedle. O dvě minuty se už radovali. o akci z levé strany ve vápně přišla přihrávka pod sebe. Jeden z bránících hráčů minul míč a Martin Blanař měl dostatek času si míč zpracovat, zamířit a zvýšit na 2:0. Přesně po hodině hry našel Chwaszcz spoluhráče, kterého v dobré pozici nejprve vychytal Pobořil a následně z dorážky přestřelil. V 61. minutě přišel dlouhý křižný balon z vlastní poloviny Uherského Brodu za obranu Valmezu, kde si míč zpracoval Lukáš Jaroněk a z úhlu tváří v tvář Pobořilovi uspěl. O minutu později trefil Blanař břevno. V 68. minutě vypálil z velké vzdálenosti Filip Ruboš, jeho střela mířila po zemi k tyči, ale nebylo moc razantní, přesto na ni Pobořil nestačil a Brod tak zvítězil 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
René Bača - asistent trenéra Valašského Meziříčí: Soupeř byl lepší a zaslouženě zvítězil. My jsme v prvním poločase nehráli špatně. Oproti tomu ve druhém poločase už to tak nebylo. Dělali jsme mnoho chyb, které soupeř několikrát potrestal. Plusem je, že nastoupili mladí hráči.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , A. Fojtík [-] (64. M. Gonda [-] ) , I. Pop [-] (57. P. Daniš [-] ) , P. Furmánek [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , J. Kocián [-] , M. Kundrát [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. David [-] (74. V. Dolina [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Pochylý [-] , M. Vrága [-] - M. Malenovský [-] , L. Jaroněk [-] (81. R. Josefík [-] ) , M. Blanař [-] (66. M. Mančík [-] ) , F. Hruboš [-] , T. Ťok [-] - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 73. P. Furmánek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Denev Alex - MACHAČ Lukáš, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Valmez je beznadějně poslední a Brod pokud vyhraje, tak to pro něj budou důležité body. Pro všechny soupeře je povinnost Valašský tým porazit.

Tip: výhra hostů