0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 15:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov ukončil neporazitelnost Vyškova


Branky


7. P. Strnad , 17. A. Krč
14

Fotbalisté Uničova zvítězili ve yškově 2:0 a napravili domácí porážku s Frýdkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující fotbalisté začali utkání ve Vyškově na výbornou. Po akci středem hřiště přišl krásný oblouček do vápna za obranu na obránce Ladislava koutka, který střelou bez přípravy prostřelil domácího brankáře Martina Šustra a svěřenci Dušana Žmolíka rázem v utkání vedli 1:0. Hned v deváté minutě to mohlo být již o dvě branky, ale střelu Ambrozka kryl domácí gólman. V šestnácté minutě se objevil domácí Michal Klesa osamocený před brankářem Uvízlem, ale jeho svatyni těsně minul. Ve 29. minutě měl obrovskou šanci Marek Vintr, který si naběhl na míč a ocitl se sám před Uvízlem, ale trvalo mu dlouho zpracování a obránci mu míč od kopačky odkopli. Přesně po půl hodině hry měl domácí obránce míč na kopačce, ale dlouho mu trvalo, než se rozhodl, co s ním provede a Ambrozek jeho následný odkop vystihl a míč se odrazil ke Komendovi, který mu míč vrátil a Ambrozek roztáhl hru na Krče, který si jej dal do vápna a prudkou střelou na přední tyč zvýšil na 2:0.

Po sedmi minutách hry ve druhém poločase přišla nepříjemnost pro Uničov, když musel střídat brankář Uvízl a nahradil jej Spurný. Přesně po hodině hry se výborně uvolnil Koutek ve vápně domácích, ale Šustr jeho pokus vyrazil na roh. V 68. minutě vypálil po přihrávce Lahodného bez přípravy Krejčí, ale brankář Spurný byl připraven. Do konce zápasu už Vyškov měl jen náznaky šancí, ale obrana Uničova byla vždy pozorná a nenechala domácí ani snížit na rozdíl jediné branky a v utkání zvítězili 2:0. Uničov tak odčinil domácí porážku s Frýdkem.



Ohlasy k zápasu


Dostali jsme laciný první gól, ale hráli jsme dál a vytvářeli si šance. Druhá branka byla rovněž trestuhodná a po ní se nám navíc zranil Klesa a naše hra se nám úplně rozsypala. Nepovedlo se nám dát kontaktní gól.




Sestavy


MFK Vyškov
M. Šustr [-] - F. Malár [-] (46. J. Krejčí [-] ) , F. Djaleu [-] , M. Sečkář [-] , M. Hirsch [-] (46. . Ayissi [-] ) - L. Lahodný [-] , D. Němeček [-] , T. Langer [-] , M. Jeřábek [-] - M. Vintr [-] , M. Klesa [-] (27. M. Matocha [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] (52. Š. Spurný [-] ) - L. Koutek [-] , M. Krayzel [-] (55. R. Vejvoda [-] ) , P. Purzitidis [-] , R. Bala [-] - P. Strnad [-] (88. P. Jeřábek [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Bača [-] , J. Ambrozek [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 15. M. Vintr - 15. J. Ambrozek , 18. M. Krayzel , 71. P. Purzitidis .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Páral Roman - KŘEPSKÝ Michal, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Uničovu se moc nedaří, Vyškovu naopak ano. I když pocházím z Uničova, tak budou domácí favoritem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích