Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov zdolal doma Úlici a prodloužil šňůru vítězství


Branky


10. M. Pinc , 20. D. Mečl , 27. M. Beran , 46. M. Beran , 75. P. Hejzek - 25. J. Kopecký , 69. L. Soukup , 81. A. Serrano
0

Sulkov zaskočil Úlici a pokračuje ve své spanilé jarní jízdě. Favorizovaná Úlice prohrála 5:3 a přišla o své osmé místo. Sulkovu velmi pomohl záložník Martin Beran, který se podílel na jeho vítězství dvěmi vstřelenými brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku prvního dějství diktovaly tempo favorizované Úlice. Tomu ale učinil přítrž útočník Michal Pincl, který otevřel skóre zápasu a poslal Sulkov do vedení 1:0. Zaskočené Úlice už ve 20. minutě znovu inkasovaly díky domácímu obránci Dominiku Mečlovi. V 25. minutě vstřelil kontaktní branku hostující záložník Jiří Kopecký, ale už v 27. minutě korigoval opět na rozdíl dvou branek a stav 3:1 domácí záložník Martin Beran. Více branek nám první půle nenabídla a Úlice si zkomplikovali cestu za vytouženými třemi body.

 

 

Na začátku druhé půle zasadil tvrdou ránu do psychiky hostů opět Martin Beran svým gólem na 4:1 ve 46. minutě. Domácí zklidnil hru a nikam nespěchali. Až v 69. minutě vykřesal jiskřičku naděje na vyrovnání hostující záložník Ladislav Soukup. Brzy na to v 75. minutě definitivně rozhodl o vítězi zápasu záložník Petr Hejzek svým gólem z penalty. Hostující útočník Antonio Serrano v 81. minutě poze korigoval na konečných 5:3. Zklamané Úlice, které považovaly výhru za samozřejmost nakonec vyšly bodově naprázdno. Sulkov opět předvedl zajímavý výkon a obral o body dalšího favorita.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Jindřich Beran: Dnes se hrál slušný fotbal bez zbytečných emocí. Zaslouženě jsme zvítězili.

SK Viktoria Úlice
Anna Šámalová: Dnes jsme udělali spoustu chyb. Nevím proč, možná jsme měli špatný den. Máme problémy se soupeři z konce tabulky.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - L. Benedikt [-] , D. Mečl [-] , V. Šar [-] - T. Beran [-] , P. Hejzek [-] , L. Ficu [-] , M. Beran [-] - M. Gruber [-] , J. Kovačeč [-] , M. Pinc [-]

SK Viktoria Úlice
J. Květoň [-] - L. Distler [-] , M. Ďurina [-] , J. Čermák [-] , O. Bělohlav [-] - L. Soukup [-] , J. Kopecký [-] , J. Hobl [-] , D. Šablatura [-] - F. Popelka [-] (55. J. Liška [-] ) , A. Serrano [-]

ŽK: 60. V. Šar - 60. J. Květoň .
Místo: Sulkově. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.