P. Vodák 85. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

14.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tištín vyhrál na půdě Určic


Branky


85. P. Vodák (p.) - 13. V. Kyselák , 25. V. Kyselák , 74. M. Hamala
2

Hosté celé utkání tahali za delší provaz a nakonec slaví zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V neděli 31. března od 15. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním béčkem a jedenáctkou Tištína. V úvodu zápasu byli při zakončování akcí mnohem nebezpečnější hosté. Poprvé o sobě dali vědět v 10. minutě, kdy po střele z více než dvaceti metrů skončil míč na tyči. Chvíli na to krotil gólman Pokorný míč před brankovou čárou s vypětím všech sil. V 13. minutě se již skóre měnilo. Po nevydařeném odkopu se k míči dostal Kyselák a hosté vedli 1:0.  V zápětí měl kapitán domácího mužstva Kouřil na kopačce vyrovnání, jenže přeloboval nejen brankáře ale i branku. Ve 25. minutě vyslali  hosté střelu na určickou branku, gólman míč vyrozil, ovšem pouze do míst kde stál autor první branky Kyselák a Tištín vedl 2:0. V závěru prvního poločasu se srazil brankář hostí se svým spoluhráčem, k míči se dostal Pospíšil, ale netrefil odkrytou branku.

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran měli o poznání více ze hry domácí hráči. Vypracovali si několik nadějných přříležitostí ovšem ke korekci výsledku to nevedlo. V 74. minutě hosté rozehráli trestný kop, na míč vyražený brankářem Pokorným si naběhl Hamala a hosté vedli již 3:0. V samotném závěru utkání se dočkaly gólu i Určice. V 85. minutě po faulu ve velkém vápně odpískal hlavní rozhodčí pokupový kop. Jeho exekutorem byl Vodák. I když brankář Koutský směr střely vystihl, cestě míče do sítě nezabránil- 1:3. Na další změnu skóre již bylo málo času.

 

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Antoníček [-] (75. F. Pavlů [-] ) - J. Hanzelka [-] , J. Kouřil [-] (75. P. Čajan [-] ) , L. Nakládal [-] , R. Berčák [-] (46. V. Slezák [-] ) , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , J. Kadlec [-] , M. Grulich [-] (20. T. Ježek [-] ) , M. Hudský [-]

Sokol Tištín
J. Koutský [-] - V. Kyselák [-] , J. Mojtek [-] , P. Hýsek [-] , J. Stančík [-] , D. Bosák [-] (69. O. Rehák [-] ) , P. Hanák [-] , J. Slavík [-] (75. J. Hanák [-] ) , M. Sipěna [-] , R. Návrat [-] , M. Hamala [-]

ŽK: 80. J. Hanák .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - KRÁTKÝ Jaroslav, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích