Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 13:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Dobříč zvítězila nad Hvozdem velmi vysoko a upevňuje si post ve středu tabulky


Branky


0

Dobříč velice trápí nedostatek hráčů, někdy hraje i trenér, aby měli kompletní jedenáctku. Ale i přes tyto komplikace se Dobříč za stavu 2:0 o poločase dovedla vzchopit a sedmkrát se prosadila. Hattrickem se blýskl hostující útočník Štěpán Levora. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli jasně ovládli domácí. Dostávali se do šancí, tlačili soupeře. Domácí na tom byli lépe technicky a lépe si nahrávali. Domácí obránce Radek Černý v 35. minutě otevřel skóre zápasu a záložník Luboš Charvát v 42. minutě navýšil vedení na 2:0. Hvozd měl ještě několik slibných šancí, ale proměnit v další branky je nedovedl. Domácí si slibně rozehráli celé utkání a mohli odcházet spokojení do šaten.

 

 

V druhém poločase domácím chybělo vše z jejich předností v prvním dějství. Útočník hostů Štěpán Levora ve 48. minutě snížil stav na 2:1 ale o chvíli později domácí záložník Daniel Šlehofer opět navýšil vedení domácích na rozdíl dvou branek a to na 3:1. Poté se ale rozjela kanonáda hostů. V 59. minutě snížil stav na 3:2 hostující záložník Jiří Ryba. V 60. minutě vyrovnal na 3:3 opět Štěpán Levora a vrátil hosty do hry. Na 3:4 obracel vývoj utkání druhý hostující útočník Václav Zeman. Ale už v 68. minutě vyrovnal stav utkání opět Daniel Šlehofer a stav utkání byl 4:4. Domácí ale chybovali v obraně a Štěpán Levora v 70. minutě dokončil svůj hattrick a vrátil vedení hostům. V 80. minutě Válav Zeman zvyšoval vedení hostů a v 84. minutě hostující obránce Vít Schneider upravil na konečných 4:7. Domácí ztratili dobře se vyvíjející zápas a výsledek je k jejich výkonu podanému na hřišti velmi krutý. Utkání se mohlo vyvíjet v jejich prospěch, pokud by obrana a gólman řádně plnili své úkoly. Domácí navíc nedovedli využít chyb protivníka tak jako on těch jejich a neproměnili své šance.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Ing. Vladimír Venta: Celý zápas jsme měli více ze hry a tlačili se do šancí. Vstřelili jsme čtyři branky, ale udělali jsme příliš mnoho chyb na to, aby to stačilo.

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: Využili jsme soupeřových chyb v obraně a brance a díky tomu jsme zvítězili. Bylo by krásné ukončit sezónu na 7. místě jako jsme teď, ale ještě nás čekají obtížné venkovní zápasy



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
L. Lego [-] - V. Venta [-] , R. Černý [-] , F. Kolář [-] (46. K. Švarc [-] ) , M. Daníček [-] , M. Reiprich [-] - D. Šlehofer [-] , L. Charvát [-] , L. Valtr [-] , T. Ceperko [-] - P. Pícl [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Schneider [-] , D. Cink [-] , F. Souček [-] , J. Vokáč [-] - J. Ryba [-] , M. Kondelík [-] , V. Šimice [-] , P. Beran [-] - Š. Levora [-] , V. Zeman [-]

Místo: Hvozd. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.