Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková doma bodovat nedokázala, Cheznovicím podlehla 4:0.


0

V posledním kole okresního přeboru Rokycany na sebe narazila rezerva Rakové, která momentálně okupuje jedenáctou příčku a páté Cheznovice. Hosté drželi otěže zápasu po celou dobu pevně ve svých rukou a v pohodovém utkání zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední utkání mají za sebou také hráči béčka Rakové a Cheznovic. Hosté si v předposledním kole s chutí zastříleli na domácím hřišti proti rezervě Volduch, sedm gólů přidal Karel Hlavička, který vyšel v tomto zápase na prázdno. Dvě branky naopak přidal Mraček, který za celou sezónu nastřílel 21 branek a stal se tak nejlepším střelcem Cheznovic, již zmiňovaný Karel Hlavička vstřelil jen o jednu branku méně. Do střelecké listiny se také zapsal Frühauf , pro kterého to byla šestá branka v sezóně. Poslední branku zápas vstřelil hostující Vaník. Utkání se odehrávalo v poklidném tempu a přátelském duchu. Cheznovice měli utkání po celou dobu pod kontrolou a domácímu týmu nedovolili prakticky nic. V posledním utkání sezony tak zaslouženě zvítězili a v konečném umístění jim patří páta příčka. Domácí Raková okupuje jedenáctou pozici.



Ohlasy k zápasu



FC Cheznovice 96
Hlavička Karel: Utkání se odehrávalo v přátelském duchu a měli jsme ho celých devadesát minut pod kontrolou.



Sestavy



FC Cheznovice 96
J. Dřímal [-] - P. Mráček [-] , J. Mraček [-] , J. Fast [-] , T. Šťastný [-] - M. Šťastný [-] , J. Šimánek [-] , M. Kolář [-] , J. Frühauf [-] - J. Lang [-] , K. Hlavička [-]

Hráči zápasu: J. Mraček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.