Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězili na penalty fotbalisté Holoubkova.


Branky


0

Dobřív potřeboval v předposledním utkání jakékoli vítězství na hřišti Holoubkova, aby mohl slavit prvenství v soutěži. Na hřišti třetího týmu tabulky dvakrát vedl, utkání však došlo až ne penalty kde byl domácí tým úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Hosté nastoupili do utkání v poměrně slátané sestavě s vidinou zisku 2 bodů, které by stačily na vítězství v okresu. Domácí tým měl po celý zápas herní převahu, hosté hrozili z rychlých protiútoků. Ve 25. minutě se jim jeden povedl. Hlaváček přihrál do běhu Monhartovi, který utekl obráncům a naservíroval míč zpátky Hlaváčkovi, který otevřel skóre. Domácí vyrovnali o 2 minuty déle. Z přímého kopu se trefil krásně Auterský. Ve 35. minutě Auterský kopal penaltu, kterou mu chytil Šimáně.

II. poločas

Druhý poločas probíhal podobně jak ten první. V 65.minutě se odrazil míč ke Koudelkovi, ten přihrál kanonýrovi Šťastnému a bylo to opět 2:1 pro hosty. Domácí se tlačili za vyrovnáním a dosáhli ho v 78.minutě, autorem branky byl Teplý. Dále se zápas dohrál bez větších šancí. V úmorném vedru tak zápas skončil 2:2. Na penalty byli šťastnější domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Holoubkov
Petr Beran: Jsem rád za vítězství, i když až po penaltách. Cením si, že jsme přehráli během posledních dvou kol oba vedoucí celky, a to především herně. Výsledkově jsme mohli být jěště mnohem efektivnější, proměnit více šancí a vyvarovat se chyb v obraně, ale snaha hrát otevřený a útočný fotbal někdy podobné chyby přináší.

TJ Sokol Dobřív
Koudelka Tomáš: Chtěli jsme tu uhrát 2 body, máme jen 1 a tak nám stačí doma neprohrát v posledním zápase. Domácí měli herní převahu, ale my jsme to odmakali a ten bod bereme



Sestavy


TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - M. Rada [-] , M. Auterský [-] , P. Procházka [-] , T. Jankovský [-] - T. Aubrecht [-] , T. Huml [-] , D. Veselý [-] , P. Mleziva [-] , T. Teplý [-] - F. Ineman [-]

TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - P. Voříšek [-] , V. Vild [-] , J. Lukačovič [-] , D. Hlaváček [-] - J. Monhart [-] , T. Koudelka [-] , T. Sekyra [-] , B. Mikulík [-] - L. Šťastný [-] , Z. Drozda [-]

Hráči zápasu: M. Auterský - D. Hlaváček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.