Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět gólů padlo v zápase mezi Dobřívem a Cheznovicemi.


0

Celkem devět branek mohli vidět diváci, kteří navštívili fotbalové utkání mezim domácím Dobřívem a Cheznovicemi. Ani čtyři v domácí sítí však nezabárnili Dobřívu k dalšímu vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Domácí Sokol vstupoval do zápasu s vědomím, že když vyhraje, odpoutá se od Strašic v čele tabulky o 5 bodů. Zápas začali jako už tradičně domácí velmi vlažně a ve 12.minutě se prosadil hostující kapitán Hlavička. V 16.minutě vyrovnával po rohovém kopu dorážkou Mikulík. Domácí si nadále koledovali o gól, který přišel ve 24.minutě z kopačky Frühaufa. Po špatně zahraném offside-systému domácí ale ve 30.minutě vyrovnali Viletou a ve 40.minutě dokonal obrat Šťastný. Po poločase 3:2.

II. poločas

Ve druhém poločase byli domácí mírně lepším týmem. Jako první ale vstřelili branku hosté. V 55.minutě se prosadil opět Frühauf. Rozhodující situace nastal, když se v 68.minutě dostal Šťastný do brejku, udělal kličku gólmanovi, který ho fauloval a dostal červenou kartu. Následující penaltu pak se štěstím sám faulovaný proměnil - 4:3. V 74.minutě se pak ještě prosadil domácí Monhart. Hosté to nevzdávali ani v 10 a 5 minut před koncem po standartní situaci ještě hlavou snížili na konečných 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Odehráli jsme nejhorší zápas za celou soutěž. Vůbec jsme neběhali a celkově se nám nic nedařilo. Důležité jsou ale 3 body a k nim jsme se nakonec protrápili.

FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Myslím, že jsme byli o něco lepší než soupeř, bohužel jsme opět dohrávali v deseti, když byl vyloučen brankář Karel Lang, kterého pak musel nahradit Pražský.



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - D. Hlaváček [-] , V. Planeta [-] (20. V. Vild [-] ) , J. Vondrášek [-] (88. J. Lukačovič [-] ) , P. Voříšek [-] - T. Sekyra [-] , B. Mikulík [-] , T. Koudelka [-] , P. Ondřejíček [-] (45. J. Monhart [-] ) - K. Vileta [-] (62. Z. Drozda [-] ) , L. Šťastný [-]

FC Cheznovice 96
R. Lang [-] - J. Fast [-] , J. Mraček [-] , P. Mráček [-] , M. Sommr [-] - M. Šťastný [-] , J. Lang [-] , J. Frühauf [-] , J. Šimánek [-] - K. Hlavička [-]

ČK: 67. R. Lang .
Hráči zápasu: L. Šťastný - J. Frühauf .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.