3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klepač dvěma góly zařídil výhru Seletic


Branky


10

Seletice na těžkém terénu přehrály v zápase nevelké kvality Kovanice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Čepek

Seletice i Kovanice chtěly ve vzájemném střetnutí navázat na vysoká vítězství v 7. kole. Lépe do zápasu vstoupili domácí. Sice nepředváděli žádný pohledný kombinační či technický fotbal, jemuž bránilo i nevyhovující, z velké části písčité hřiště, v 15. minutě však šli do vedení po přesném zásahu Jakuba Čepka.

Hosté chtěli na obdrženou branku samozřejmě odpovědět, ale hodně dlouho si zvykali na stav hrací plochy. Ani jim se nedařilo kombinovat, a tak se utkání zvrtlo v litý boj ve středu hřiště, kde se tvrdě bojovalo o každý skákající balón. Do útočné fáze pak obě mužstva přecházela převážně nevzhlednými dlouhými nákopy, které jen zřídka nacházely své adresáty. Domácí dokázali po jednom takovém ještě navýšit své vedení na 2:0 Klepačovou brankou, a šli tak do kabin spokojenější.

Klepač skóroval podruhé

O poločasové přestávce provedl hostující trenér Lukáš Kout jedno střídání, když stáhl ze hry Petra Suchého, jehož vystřídal Roman Kopecký. Možná i jeho zásluhou se Kovanice po změně stran zvedly a na půl hodiny převzaly iniciativu.

Kovaničtí měli míč na svých kopačkách více než soupeř a vypracovali si i několik slušných šancí, z nichž by se dvě daly označit za tutové. Hostující útočníci si s nimi však nedokázali poradit, a tak držel brankář Michal Dudla nadále čisté konto. Hostům pak postupně docházely síly a domácí hráči se začali dostávat do množství rychlých protiútoků.

Poslední branku zápasu vstřelil až pět minut před závěrečným hvizdem Václav Klepač, který v utkání zaujal nejen svými góly, ale i rychlostní a technickou vybaveností. Porážku 3:0 si mohou Kovanice za týden napravit proti Semicícm B, Seletice se pak utkají se Všejany.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Hrálo se na půdě, která byla převážně písčitá, jen sem tam se našel nějaký drn. Celou první půli jsme z toho byli vykulení a zvykali jsme si pomalu. Povrch samozřejmě nesvědčil žádné technické hře, a tak byla hra plná soubojů a dlouhých nákopů. Pro diváka asi nic moc. Porážka nás mrzí, od soupeře totiž vynikal jen Klepač.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - L. Poupa [-] (58. M. Horák [-] ) , D. Vrchota [-] , V. Klepač [-] (86. R. Pohl [-] ) , J. Gregor [-] , J. Kulhánek [-] , M. Čepek [-] , M. Brtek [-] , J. Čepek [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - J. Jelínek [-] (46. R. Kopecký [-] ) , Z. Gajdoš [-] (71. J. Černý [-] ) , O. Kubina [-] , D. Poklop [-] , P. Suchý [-] (46. P. Fiferna [-] ) , M. Krejčík [-] (67. R. Bulíř [-] ) , T. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , M. Stránský [-] , L. Krejčík [-]

ŽK: 31. D. Poklop .
Hráči zápasu: V. Klepač .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - NEČÁSEK Petr, ČEMUS Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 04:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 22:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:32

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza