Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Šormové nastříleli v Opočnicích 5 branek


Branky


59. A. Pivný , 89. J. Potůček - 19. V. Šorm , 35. P. Hochmal , 56. V. Šorm , 60. P. Šorm , 62. V. Šorm , 68. P. Šorm , 69. P. Hochmal
10

Kněžice hladce smetly Opočnici pětibrankovým rozdílem a opět ukázaly svou sílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběl brankář

Již v minulém kole měly Opočnice problémy s absencí brankáře. To ještě zachytal náhradní gólman, tentokrát však chyběl i ten. Mezi tři tyče se tak postavil touto úlohou ještě nepolíbený Jiří Jambor. Ten mohl být v úvodu zápasu spokojený, jelikož si během první čtvrthodiny na míč takřka nemusel sáhnout.

Lehká dominance Opočnice se však časem vytratila, až iniciativu zcela převzali hosté. Ti se dostávali do četných brejků a zkoušeli zakončovat ze všech pozic, s čímž měl Jambor samozřejmě problémy. Poprvé musel míč lovit ze sítě v 19. minutě po zakončení Václava Šorma a do poločasu stihl vedení hostí zdvojnásobit Patrik Hochmal.

Domácí hráči z počátku zápasu nepředváděli špatný fotbal, postupně jim však začala docházet energie a nedokázali se nadále držet vysokého tempa fyzicky dobře vybavených Kněžických, kteří tak šli do šaten v lepším rozpoložení.

Po změně stran úřadovali bratři Šormové

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Kněžičtí fotbalisté pokračovali v nastaveném vysokém tempu, jemuž domácí nemohli stačit. Hostující křídla zakládala v jednom kuse rychlé protiútoky a ani střed domácích nezvládal soupeřovy akce zastavovat. Pouze Aleš Sixta s Jakubem Potůčkem ještě měli vůli a schopnosti zápas hostím ztěžovat.

První desetiminutovku druhé půle ještě drželi domácí stav 0:2, pak však během pouhé čtvrthodiny inkasovali pětkrát. Hattrick dokončil Václav Šorm, dvakrát se prosadil i jeho bratr Pavel a svou druhou branku přidal Patrik Hochmal.

Mezitím vsítil jakýsi čestný gól domácích hlavou po standardní situaci Aleš Pivný. V samém závěru zápasu ještě stáhl na 2:7 aktivní Jakub Potůček.

Vysokou porážku si mohou Opočnice u fanoušků vyžehlit za týden proti Hrubému Jeseníku.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Určitě nám v tomto zápase uškodilo, že musel chytat hráč z pole. Hosté o tom věděli a stříleli jak jen to šlo. Nechceme se však na nic vymlouvat, soupeře jsme nestíhali, propadali jsme v defenzivě a Kněžice nic nevypustily ani když už vedly rozdílem třídy. Na tento zápas musíme zapomenout a za týden zahrát mnohem lépe.




Sestavy


Opočnice
J. Jambor [-] - . Yurchenko [-] , J. Potůček [-] , M. Rychlík [-] (62. P. Sixta [-] ) , J. Potůček [-] , V. Kravchuk [-] , A. Sixta [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] (62. D. Oliinyk [-] ) , J. Skala [-]

Kněžice
V. Pohořal [-] - D. Šefara [-] (77. D. Tichý [-] ) , P. Šorm [-] , T. Brzák [-] (24. J. Jelínek [-] ) , J. Sedláček [-] , R. Sedláček [-] , P. Hochmal [-] (83. V. Tokár [-] ) , V. Šorm [-] , F. Vincour [-] , T. Živnůstka [-] (64. L. Dufek [-] ) , P. Pařízek [-]

ŽK: 54. M. Rychlík - 58. P. Pařízek .
Hráči zápasu: V. Šorm , P. Šorm , P. Hochmal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Voborník Josef - KOHOUTEK Ladislav (N), DĚČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 04:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 22:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:32

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů