4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojující UNION B nakonec na body nedosáhl


Branky


60. R. Tauš , 70. J. Lev , 85. P. Toman - 35. L. Londa , 63. L. Londa
0

Fotbalisté Vochova přivítali na svém hřišti tým UNION Plzeň B a do utkání vstupovali v pozici jasného favorita. Hostující celek se však nenechal zastrašit a domácím zle zatápěl. Vochovští však nekonec zúročili zkušenosti a zápas ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase možná trochu překvapivě vedli hostující borci. Domácí fotbalisté šikovně kombinovali, snažili se přejít do útočné fáze, leč neúspěšně. Hostující celek zodpovědně bránil a moc domácím nedovolil. Když už se UNION dostal k míči, tak vyrazil do rychlého brejku. Jeden z nich skvěle využil útočník Lukáš Londa a hosté od té doby vedli. A ve vedení zůstali až do konce prvního poločasu.

 

V tom druhém domácí předváděli dál útočný fotbal. Vochovští ještě více přidali a zásluhou jim byl vyrovnávací gól, který si hostující obrana nešťastně vstřelila sama do vlastní sítě. Poté se skóre opět přelilo na hostující stranu, trefil se opět Lukáš Londa. Vedení však hostům nemohlo dlouho vydržet, protože domácí měli velký tlak. A za pár minut se jim stav podařilo otočit a poprvé v zápase vedli. Hosté najednou museli dotahovat, což sse jim nepodařilo, Vochov dokonce přidal ještě čtvrtý gól jako pojistku.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň B
Petr Starý (TJ UNION Plzeň B): Dnes to sice nebyl takový debakl, jako minule, ale výsledek mě štve víc, protože jsme měli na body. Poslední dobou náš obvyklý zápas. Soupeř hrál, my bránili a vyráželi k brejkům. V prvním poločase nám to vycházelo, domácí sice často ohrožovali naší branku, ale většinou šlo o centry nebo střely zpoza vápna, se kterými si náš gólman poradil. Po jednom rohu jsme se dostali do brejku, který jsme proměnili a šli do vedení. Za chvíli jsme mohli zvýšit po další rychlé akci, tentokrát jsme ale v zakončení selhali. Po přestávce buď domácí přidali, nebo my začali hrát hůř, každopádně to v našem vápně hořelo mnohem víc a asi po čtvrthodině bylo vyrovnáno po vlastním gólu. Pak jsme se sice ještě jednou dostali do vedení, ale to nám vydrželo jen pár minut a domácí znovu srovnali. V závěru nás pak zatlačili, asi deset minut před koncem šli do vedení a v posledních minutách pak při naší snaze o vyrovnání přidali ještě jeden gól. Vochov vyhrál zaslouženě, byl lepší, ale s trochou štěstí jsme nějaké body uhrát mohli.



Sestavy


SK Vochov 1930
M. Hruda [-] - A. Hladík [-] , J. Hostička [-] , M. Šulan [-] , J. Lev [-] - P. Hein [-] , M. Kydlíček [-] , P. Housar [-] , R. Tauš [-] - J. Rada [-] , P. Toman [-]

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , D. Chlumecký [-] , K. Kučera st. [-] (46. J. Pálfi [-] ) , M. Vinický [-] (70. P. Starý [-] ) - V. Suchý [-] (30. H. Nguyen Xuan [-] ) , K. Kučera ml. [-] , P. Kučera [-] , R. Teocharis [-] , M. Šimůnek [-] - L. Londa [-]

Hráči zápasu: K. Jakeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.