Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkolepá jízda Hradiště jarní částí skončila


0

Hostující fotbalisté měli před tímto duelem úžasnou formu, v jarní fázi soutěže ještě ani jednou neztratili. Domácí Bolevec však nic nevzdával a předvedl famózní obrat ze stavu 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli v úvodní půli tak, jak se sluší a patří. Vypracovali si dokonce více než sslušný náskok, nicméně o ten nakonec přišli. Jenže nepředbíhejme. Skóre otevřel Václav Krliš, který byl ve vápně nikým nehlídaný a svou střelou se nemýlil. Už na 2:0 zvyšoval ve 21.minutě Dan Červený, kteerý obdržel přesný pas od Krliše a pohodlně zakončoval k tyči. O další čtyři minutky později se prosadil nejlepší hráč minulého kola Martin Furár, jehož zajímavě zahraný přímý kop skončil v síti. Ve druhém poločase však domácí nasadili úplně jiné tempo a zdánlivě prohraný duel dokázali otočit! Nevídaný obrat ze stavu 0:3 na 4:3 řídil především Lukáš Matoušek, který si připsal hattrick a jednu asistenci. Bolevečtí tak v tomto utkání ukázali velké srdce a nakonec berou všechny tři body.



Sestavy


SSC Bolevec B
L. Matoušek [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - K. Dendis [-] (70. M. Valeček [-] ) , M. Blumentritt [-] , J. Ženíšek [-] , M. Furár [-] - O. Pytlík [-] , P. Rom [-] (56. O. Houdek [-] ) , K. Hamberger [-] (88. L. Bendík [-] ) , J. Bihary [-] - D. Červený [-] , V. Krliš [-] (68. F. Šperl [-] )

Hráči zápasu: L. Matoušek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.