3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý tým tabulky na svém hřišti nepřipustil senzaci


Branky


0

Fotbalisté Košutky B se dotahují na čelo soutěže, na vedoucí Vodní stavby A ztrácí pouhé tři body. Proti Letné si domácí zkušeně došli pro další jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina duelu byla však velice vyrovnaná. Hostující celek, považovaný za outsidera, se dobře bránil a domácí Košutce se nepodařilo proměnit ani jednu šanci, kterou si hráči vytvořili. Do kabin se tak šlo za remízového stavu 0:0. Tento výsledek by se hostující Letné B určitě zamlouval, nicméně domácí fotbalisté v druhé půli udeřili a překlopili vývoj utkání na sboji stranu. Vítěznou branku zápasu si připsal záložník Ladislav Sirotek, který zamířil přesně a Košutečtí se mohli radovat. Na konci zápasu byl výsledek 3:0 pro domácí, leč ti se už v utkání ani jednou neprosadili, druhý a třetí gól si dali hostující hráči sami do vlastní sítě. Díky tomu se Košutka B dál tlačí na lídra soutěže!



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Patrik Vařeka (TJ Košutka Plzeň B): Domácí nastoupili s novou oporou v brance - Michalem Mravíkem. Hra byla během prvního poločasu vyrovnaná. Ve druhem poločase už Košutka získávala převahu a vytěžila z ni první gól Ládi Sirotka. Další dvě branky si dali hostující stopeři sami.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Mravík [-] - R. Holý [-] (46. V. Sirotek [-] ) , P. Vařeka [-] , M. Langmajer [-] , R. Mráz [-] - M. Džilič [-] , S. Vokáč [-] , J. Brejcha [-] , J. Svoboda [-] - L. Stupka [-] , M. Zedník [-] (60. R. Pangrác [-] )


Hráči zápasu: S. Vokáč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.