Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si proti svému soupeři zastřílela


Branky


12. F. Gožo , 32. F. Gožo , 79. J. Dubský , 82. F. Gožo , 85. T. Pittner - 25. J. Hostička , 41. P. Housar
0

Tým Sokol Vochov se střetl s mužstvem Slavia Plzeň 1912, utkání se odehrálo na hřišti Hradiště. Domácí v azylu dokázali svého soupeře porazit a brali všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu skončila výsledkem 2:2 a vypadalo to, že si divácí užijí pořádné přestřelky. O obě branky domácího týmu, tedy Slavie Plzeň, se v první půli postaral kanonýr František Gožo, kterému se v utkání podařil mimořádný počin, forvard devátého celku tabulky totiž zaznamenal hattrick. Za Vochovské úřadovali obránce Karel Hostička, který se nemýlil z nařízeného pokutového kopu, a záložník Petr Housar.

Oba celky tak vstupovaly do druhé půle za remízového stavu 2:2 a vypadalo, že vítězství na svou stranu může urvat kdokoliv. Nakonec se to podařilo fotbalistům Slavie Plzeň 1912, kteří ve druhém poločase dokázali nasázet svému protivníkovi celkem tři údery. Jak již bylo řečeno, tak František Gožo dokonal hattrick. K němu se přesnou trefou přidal i Jiří Dubský, pátý zásah pak pro svůj tým zařídil střídající Tomáš Pittner. Vochov si tak z venkovního utkání odvezl bůra.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Plzeň 1912
Stanislav Frieb: Převahu měli fotbalisté Slavie, ale rozhodující branky padly až v posledních deseti minutách, dlouho to bylo 2:2. Zápas pískal mladý rozhodčí, ale velice dobře, emoce u starších hráčů zvládl ukočírovat.

SK Vochov 1930
Libor Kubíček: V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, po přestávce měli více sil fotbalisté Slavie a po zlepšeném výkonu zaslouženě vyhráli. Nejlepším hráčem Vochova byl patrně brankář Hruda.



Sestavy


SK Slavia Plzeň 1912
M. Drbout [-] - P. Hurák [-] , J. Bohůn [-] , F. Holý [-] , D. Duna [-] - J. Dubský [-] , P. Švec [-] , L. Bledý [-] , D. Máj [-] - J. Suk [-] (75. T. Pittner [-] ) , F. Gožo [-]

SK Vochov 1930
M. Hruda [-] - P. Toman [-] , M. Hauer [-] , D. Justra [-] , J. Hostička [-] - P. Housar [-] , P. Hein [-] , R. Tauš [-] , L. Kubíček [-] - T. Hájek [-] , M. Štengl [-]

Místo: hř. Hradiště. Počet diváků: 15.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.