SK Horní Bříza B svůj druhý domácí zápas vyhrála


Branky


12

SK Horní Bříza B potřebovala už zabrat, po nevydařených dvou kolech neměla ještě ani bod. Jako soupeř jim přijel TJ Baník Zbůch, který je na tom úplně stejně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedou o jednu branku

První gól padl v 17.minutě z nakrátko rozehraného rohového kopu, kdy k rozehrávajícímu V. Němečkovi seběhl V. Kožíšek a skvělou kombinací se V. Němeček dostal do souboje jeden na jednoho, po němž byl sám před gólmanem a neměl moc práce uklidit balon do sítě. Do konce poločasu už gól nepadl.

Domácí potvrdili vítězství

Druhý a třetí gól do branky hostí zařídil M. Paukner, když v 50.minutě se výborně zorientoval na malém vápně při rohovém kopu, ale jeho hlavičku dokázal brankář hostí vyrazit, ale s dorážkou si už hosté neporadili. Třetí gól M. Paukner dal v 55.minutě, vystřelil z úrovně velkého vápna a balon s tečí od bránícího hráče skončil v pravém horním růžku. Poslední gól domácích vstřelil J. Šmucer v 62.minutě , který dostal balón do malého vápna po průniku V. Němečka po pravé straně a skluzem dopravil míč do sítě hostů. Hosté 10 minut před koncem korigovali skóre a to V.Koudela na konečných 4:1. Situace byla dosti podobná 4. gólu, kdy míč prošel přes bránící břízské a gólmana domácích po zemi podél brány, až našel zapomenutého hráče hostí, který pohodlně uklidil míč do odkryté branky. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Jakub Salzman: Ze začátku se hrál celkem vyrovnaný fotbal, o čemž vypovídá výsledek poločasu. Ve druhém poločase došlo ke střídání na straně domácích a menším změnám v sestavě, což způsobilo svěží vítr do plachet. Ani hosté nezůstávali pozadu a vytvořili si během zápasu několik šancí, nebyli však schopni umístit většinu svých střel mezi tři tyče. A ty, které se podařily, skončily v náručí L. Pochobradského, který opět podal excelentní výkon.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: NESVADBA Karel - GALOVIČ Martin (N), STRAKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2018 15:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích