0:2
(0:0)
70. M. Pěnčík
86. T. Račák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo veze tři body z Větřní


Branky


70. M. Pěnčík , 86. T. Račák (p.)
21

Béčko Větřní po volném minulém kole přivítalo Vyšší Brod, který rozstřílel naposledy Frymburk B 7:1. Utkání bylo z počátku vyrovnané, pak se hra přelévala ze strany na stranu. Šťastnějším týmem bylo hostující Dynamo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První minuty napověděly, že bude utkání vyrovnané. Dvacet minut neměl ani jeden z týmů větší příležitost, natož střelu na bránu. Domácí působili sice fotbalovějším dojmem, pohledně kombinovali, ale do šance se nedostali. Až po prostřídání se domácí dostali k zakončení, ale dorážka Rýpara mířila mimo a o chvilku později střela téhož hráče po přihrávce Skoka byla velmi slabá. Poté měli velkou šanci hosté, kteří šli ve třech sami na bránu, ale střela hostujícího útočníka skončila na tyči. Odražený balón pak mířil k hráči Dynama, ale toho zablokoval domácí bek Vegeš. Nejspíše však za cenu faulu, rozhodčí penaltu ale neodpískal i navzdory protestům hostujících hráčů. Poté se hra opět vyrovnala a šance přišly až těsně před poločasovou pauzou, kdy hosté na pár minut přimáčkli domácí na jejich polovině. Gól však z tlaku nevytěžili, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Hosté těžili z chyb domácích

Do druhé půle vstoupili tou pravou nohou domácí, kteří byli v prvních minutách jasně lepším týmem. Po jednom z rohových kopů mohli jít i do vedení, ale Votýpka, který zavíral na zadní tyči, z bezprostřední blízkosti branku přestřelil. O chvilku později byl v nadějné šanci Homer, ale střela mu nesedla a byl z toho spíše centr. Hosté se poté vymanili z tlaku a převzali otěže zápasu na chvíli zase oni. Tři průniky středem v krátkém časovém sledu byli na domácí už moc a z toho třetího, který měl na svědomí Michal Pěnčík, inkasovali – 0:1. Do konce utkání zbývalo dvacet minut a domácí vrhli veškeré síly do útoku. Pět minut po obdržené brance mohlo přijít srovnání, kdy byl Cifreund faulován metr ve vápně, ale rozhodčí nepochopitelně vytáhl faul z vápna, a tak nařídil pouze přímý kop, místo pokutového. Z toho domácí nic nevytěžili. Pět minut před koncem utkání vyšel hostujícímu týmu protiútok. Domácí ztratili balón na půli hřiště, Jan Rohlík dostal parádní pas mezi beky, ti ho sice ještě doběhli, ale zastavili ho pouze za cenu faulu. Sudí Šudoma nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Tomáš Račák a bylo hotovo. Větřní B tak podlehlo svému soupeři 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Zápas s Vyšákem byla naše velká zkouška s Okresním přeborem a byla to dobrá zkouška. Z našeho neúspěchu se musíme ponaučit a přestat být naivní. Díky všem.




Sestavy


SK Větřní B
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] , F. Soukup [-] , P. Marek [-] - P. Homer [-] , T. Hromada [-] , P. Vnuk [-] , J. Skok [-] - J. Cifreund [-] , J. Taher [-] - M. Troják [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - F. Klíma [-] , R. Bäuml [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , M. Pěnčík [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-]

ŽK: 83. O. Dvořáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - DUŠEK Jakub (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vyšší Brod si dojede do Větřní pro tři body, 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích