1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Kamenný Újezd


Branky


28

Druhý zápas s přívlastkem derby se v posledním kole hrál na hřišti Kamenného Újezdu. Oba týmy od sebe dělí něco málo kolem pěti kilometrů, hráči se samozřejmě mezi sebou dobře znají a tak se dal čekat vyhrocený a atraktivní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Zápas začal ve vysokém tempu a byl plný osobních soubojů. od začátku byl mírně lepším týmem hostující Boršov nad Vltavou. A první velkou šanci jeden z nejlepších střelců soutěže Pokorný, ten ale svou první velkou šanci sám před brankářem neproměnil. V další šanci byl opět Pokorný, ale ani jeho další šance, kdy šel sám na brankáře Petkova neskončila brankou. Hostující celek byl nadále lepší a v další šanci byl do třetice opět Pokorný, ale opět nepřekonal Petkova v domácí bráně. A hostující kanonýr neměl štestí. Od této chvíle se hra začala přelévat na obě strany. Hrál se atraktivní fotbal na obě strany, jen zatím chyběla nějaká ta branka. První polčoas tak skončil bez branek. 

Zápas rozhodl roh Radka Soukupa

Druhý poločas začal tam ,kde první skončil. Vysoké tempo plné osobních soubojů a nasazení z obou stran. Vše začalo napovídat tomu, že zápas rozhodne jedna branka. Domácí celel se začal dostávat stále více do zakončení. Ani domácím se nedařilo překonat pozornou hostující obrany a brankáře Bublíka. Do vyloežné šance se dostal i hostující celek, ale ani zkušený Gruber nepřekonal v další tutovce Petkova. Rozhodnutí přišlo při sérii rohových kopů domácích. Jeden z nich zakroutil Radek Soukup přímo do brány hostí, kde míč propadl v nepřehledné situaci až do brány 1:0. Do konce zbývalo dvacet minut a hra se začala více kouskovat, což domácím vyhovovalo. Poslední minuty to byl boj o každý metr hřiště a domácí nakonec získali tři body. Po podzimu mají devatenáct bodů a jsou v klidném středu tabulky. Boršov nad Vltavou sice v derby prohrál, ale má za sebou vynikající podzim a je na čtvrtém místě pouze o skore za třetím týmem Netolic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Čekali jsme těžkého soupeře, ale těšili jsme se na tento poslední zápas ještě před domácím publikem. Čekali jsme vyhrocené utkání již od první minuty a to se potvrdilo, ale vyhrocené to bylo správně, většina kluků se známe a nedáme si nic zadarmo. Po zápase jsme si v poklidu podali ruce a vše zůstalo na trávníku, jak to má být. Přeji Boršovu hodně štěstí na jaře. A ať se jim daří.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Bylo to derby, jako každé jiné. Spousta soubojů, bojovnosti, ale bez zbytečných surových zákroků a tak to má být. My jsme měli čtyři veliké tutovky, kdy jdeme sami na brankářem, ale dnes bychom branku nedali, ani kdybychom hráli do rána. Domácím chci popřát k výhře a svým hráčům poděkovat za tento podzim, který se nám velice vydařil.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Petkov [-] - J. Červonyj [-] , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , M. Fousek [-] (80. J. Míka [-] ) , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - A. Matoušek [-] , F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] (84. R. Kofroň [-] ) , F. Filištein [-] , J. Staněk [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] (80. J. Šimeček [-] ) , J. Havlíček [-] , R. Řežáb [-]

ŽK: 85. J. Míka - 7. A. Matoušek , 42. F. Pokorný , 65. J. Lísal .
Hráči zápasu: P. Petkov , R. Soukup - J. Gruber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Crkva Robert - HLADÍK Pavel, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:06

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Smékal
Tip experta: výhra hostů

Hosté budou chtít ukončit sezonu vítězne a udržet se na špici tabulky, věřím že domácí nedají nic zadarmo, ale o gol prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tohle bude zajimavy zapas, Kamenak je zvykly hrat az v nedeli, to taky bude znat... Ale kdyz se sejdou dokazou Borsov rozhodne dost potrapit, proto volim plichtu..

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů