2:1
(0:0)
76. T. Fekl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 10:15

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří se se 4. třídou rozloučilo výhrou


Branky


0

Zajímavé utkání bylo k vidění v Záhoří. Domácí byli po většinu času lepším celkem a o jejich výhře rozhodl v 83. minutě útočník Majorszký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sestavě Mantova chyběl tvůrce hry Šimandl, střelec Dráždil i křídelník Šmrha, takže trenér Housar musel pozměnit taktiku. Nakonec se hosté rozhodli hlavně bránit a z dobré defenzivy se odrážet do rychlých smrtelných protiútoků. Opticky tak měli navrch borci ze Záhoří, kteří po většinu času měli míč na kopačkách a dostali se také do většího množství šancí. Některé z nich zhatilo špatné zakončení, jiné zneškodnil ve formě chytající Tomáš Rehák. Nejblíže ke gólu měl záložník Gaži, který šel na Reháka úplně sám, ale nastřelil pouze tyč. Na druhé straně byly k vidění hlavně protiútoky, do kterých se zapojovalo až pět hostujících hráčů. I ty měly ke vstřelené brance blízko, ale favorita podržel Marek Zekucia, který vychytal minimálně dvě tutové šance. Po prvním poločase stále bez branek.

 

Ve druhé půli se hra vyrovnala, i když více šancí měli stále domácí, kteří šli také do vedení. V 53. minutě se po rohovém kopu prosadil Adam Raška, pro něj netradičně hlavou. V 76. minutě Baník vyrovnal. Volný přímý kop rozehrál stoper Tomáš Fekl, jehož střela se otřela o zeď, míč tak změnil směr a brankář Pechr, který o poločase vystřídal Zekuciu neměl nárok. Vedení mohl Záhoří vrátit Ladislav Zekucia, ale v bezprostřední blízkosti netrefil přesně. Na druhé straně musel nebezpečí po Hrubého a Janouškovcově šanci hasit Pechr. O výhře favorita rozhodl po sérii rohů v závěru obávaný střelec Jan "Major" Majorszký. Záhoří si v příštím ročníku zahraje 3. třídu, Mantov nakonec skončil šestý a 4. třídu si zopakuje.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník a sekretář Záhoří: "O spravedlivé výhře rozhodl Majorszký, který byl dnes naším nejlepším hráčem."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Do Záhoří jsme přijeli oslabeni o hlavního tvůrce hry Šimandla, zakončovatele Dráždila a rychlé levé křídlo Šmrhu, čemuž trenér a velký stratég Housar musel přizpůsobit taktiku. A téměř se mu to povedlo. Domácí byli celý zápas více v držení míče a opticky to vypadalo, že jsou lepším týmem, trenér ale dobře věděl, co dělá. Alespoň o bod jsme se připravili v poslední minutě, kdy se po standardce šťastně ze záklonu hlavou trefil Majorzský."



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] (46. P. Pechr [-] ) - P. Cihelna [-] (46. L. Zekucia [-] ) , J. Prokopius [-] , R. Jiránek [-] , P. Milota [-] - M. Gaži [-] , V. Kovář [-] (46. J. Kovář [-] ) , A. Raška [-] (60. M. Zekucia [-] ) , P. Veselý [-] - M. Šlouf [-] (65. L. Volf [-] ) , J. Majorszký [-]

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - L. Khás [-] , T. Fekl [-] , P. Jež [-] , K. Kadlec [-] - M. Janeček [-] , R. Khomyn [-] , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] - A. Ulč [-] (17. L. Housar [-] ) , J. Janouškovec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.