Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedený výkon dovedl Chlum k vítězství


Branky


0

Pravděpodobně nejzdařilejší výkon chlumských fotbalistů znamenal výhru v Dnešicích, které se naopak potýkají se špatnou formou a postup do 3. třídy se zdá být už jen v teoretické rovině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na pečlivě připraveném trávníku se v úvodních minutách lépe prezentovali hosté díky rychlé kombinaci. Dnešicím přihrávky příliš nevycházely a mnoho akcí končilo nepřesnostmi. Úvodní tlak Chlumu přinesl několik rohových kopů a poté i první gól utkání, o který se po nepovedeném Jeslínkově odkopu postaral Tomáš Červenka. Od dvoubrankového manka zachránila domácí tyč a tento moment je nakopl k lepším výkonům. Útočník Pavel Porada si v 30. minutě vzal míč a po individuální akci srovnal na 1:1. Ovšem ihned po rozehrávce ze středového kruhu šli hosté zpět do vedení, trefil se Simon Parák. V závěru poločasu vyprodukovaly Dnešice několik nebezpečných střel, ale brankář Eret byl pozorný, a tak se skóre již neměnilo.

 

Druhý poločas začal náporem domácího Sokola, z něhož se Chlum čas od času dokázal vymanit a zahrozit nebezpečnými protiútoky. Tlak Dnešic stupňoval a vyrovnání se zdálo být jen otázkou času, neboť šance stále přibývaly. Po ojedinělém brejku si však hosté dokázali vypracovat rohový kop, po jehož rozehrání se mohl radovat Vladimír Ernest. O zápletku se postaral svým druhým gólem v utkání Pavel Porada, když se nemýlil z pokutového kopu, ale více již domácí nestihli. Chlum si tak odvezl z půdy třetího týmu tabulky všechny body. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Prodloužili jsme naši tristní bilanci, kdy jsme za poslední tři zápasy dvakrát trefili branku. Když se k tomu přidaly fatální chyby v obraně, výsledkem je fakt, že jsme ztratili další body se sotva průměrným soupeřem."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Dnešní zápas se nám povedl. Odehráli jsme nejlepší utkání na jaře, především pak v první půli."



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , L. Jeslínek [-] (70. D. Schuster [-] ) , J. Suchý [-] - L. Hlavanič [-] (30. T. Kozel [-] ) , J. Bláha [-] , F. Tykal [-] (46. T. Kišš [-] ) , D. Turek [-] - P. Porada [-] , V. Hora [-]

TJ Chlum
S. Eret [-] - M. Šlajs [-] , Z. Švec [-] , L. Hajšman [-] , V. Calta [-] - P. Bořík [-] , V. Ernest [-] , T. Červenka [-] , M. Wagner [-] - S. Parák [-] , R. Šašek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.