3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra s cenou zlata pro Záhoří


Branky


35. M. Šlouf , 65. M. Šlouf , 87. M. Šlouf
0

Už jen pět kol do konce ligy a mezi druhým Záhořím a třetími Dnešicemi jen dvoubodý rozdíl. To naznačovalo, že v boji o postup bude vzájemný duel obou mužstev velmi důležitý. A jak utkání dopadlo? O výhře Záhoří 3:0 rozhodl hattrickem skvělý Martin Šlouf!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádné úvodní oťukávání, jak by důležitost utkání napovídala, se naštěstí nekonalo a k vidění byla parádní fotbalová podívaná. Vstup do utkání měli lepší domácí, kterým plně patřilo úvodních deset minut. Již ve 3. minutě vyrazil brankář Klír nebezpečný pokus Kováře na tyč, ale to byla jediná šance, kterou dnešická obrana v úvodu dopustila. Průběh hry se postupem často vyrovnal a dalo by se dokonce říci, že lepším týmem byli hosté. Dnešice však zrazovala nepřesná finální přihrávka, nebo jejich střely ze střední vzdálenosti chytil Marek Zekucia. Důležitý první gól vstřelilo v 35. minutě Záhoří. Martin Šlouf obešel protihráče, navedl si míč na levou nohu a střelou do brankářova protipohybu stanovil skóre 1:0. Náskok mohl být ještě do přestávky větší, ale pokus Majorszkého ze standartní situace zastavila spojnice tyče a břevna.

 

 

Dnešice chtěly ve druhé půli jednoznačně přidat v ofenzivě, ale to se příliš nepovedlo. Hrálo se v blízkosti středového kruhu a náznaky šancí hatily nepřesné přihrávky. Největší šancí hostů byl průnik krajního obránce Suchého, ale jeho střela na zadní tyč v síti neskončila. Důležitý krok za vítězstvím udělalo Záhoří v 65. minutě. Standartní situaci Radka Jiránka brankář Klír pouze vyrazil, načež se nejrychleji zorientoval Martin Šlouf a mohl se radovat podruhé. Dnešicím nezbylo nic jiného, než začít riskovat a hrnout vše do útoku. Všechny akce však ztroskotaly na neprostupné domácí obraně. Pět minut před koncem dokonal Martin Šlouf své galapředstavení a utkání skončilo 3:0. Dnešicím se postup vzdaluje, Záhoří může slavit.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník a sekretář Záhoří: "Výsledek vypadá jasně. Byli jsme lepším týmem, ale měli jsme ve hře hluchá místa."

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Přes vyrovnanou hru v poli musím konstatovat, že ve finální a předfinální fázi nás Záhoří jednoznačně předčilo."



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Milota [-] , R. Jiránek [-] , J. Prokopius [-] , L. Zekucia [-] - K. Hora [-] , V. Kovář [-] , M. Zekucia [-] , P. Veselý [-] - M. Šlouf [-] , J. Majorszký [-]

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - I. Frous [-] , R. Bagoš [-] , J. Suchý [-] (70. D. Schuster [-] ) , L. Vomela [-] - D. Turek [-] , F. Tykal [-] , L. Hlavanič [-] , J. Bláha [-] - T. Kišš [-] , P. Porada [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.